Orgeneral İsmail Metin Temel ile İlgili Flaş İddia

Bugün yayınlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Orgeneral İsmail Metin Temel Genelkurmay Denetleme ve Değerlendirme Başkanlığına atandı. Temel'in emre itaatsizlik nedeni ile görevden alındığı iddia edildi.

31.12.2018-15:34 - (Son Güncelleme: 31.12.2018-15:25) Orgeneral İsmail Metin Temel ile İlgili Flaş İddia

24 Haziran seçimlerinde CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'nin "Apoletlerini sökeceğim" diyerek gündeme taşıdığı 2. Ordu Komutanı Orgeneral İsmail Metin Temel, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Genelkurmay Denetleme ve Değerlendirme Başkanlığına getirildi. Temel'in gelen emre karşın Yıl Sonu Faaliyet Toplantısı'na gitmediği ve bu sebeple vazifeden uzaklaştırıldığı öne sürüldü.

ERDOĞAN İMZAYI ATTI

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla yayınlanan atama kararı uyarınca; Malatya'da vazife yapan 2. Ordu Komutanı Orgeneral İsmail Metin Temel Genelkurmay Denetleme ve Değerlendirme Başkanlığına getirildi.

APOLET TARTIŞMASI

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim mitingine giden ve alkışlayan Temel'i sert bir dille eleştirerek "O generalin apoletlerini sökeceğim" demişti. Erdoğan ise bu sözlere, "Metin Temel paşamızla çok yakın bir hukukumuz var, halk İnce'ye apolet sökecek fırsatı vermez" cevabını vermişti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal