Ordu’da Günde 7 Bin Kişiye Sıcak Yemek Veriliyor

Ordu’da anlamlı bir etkinlik gerçekleştirildi. Altınordu Belediyesi, Ramazan ayı süresince günlük hazırlanan sıcak yemekleri, ihtiyaç sahibi ailelere her gün ulaştıracak.

14.04.2021-18:09 - (Son Güncelleme: 14.04.2021-18:09) Ordu’da Günde 7 Bin Kişiye Sıcak Yemek Veriliyor

Ordu’da Altınordu Belediyesi tarafından dikkatlice hazırlanan üç çeşit sıcak yemeği günlük 7 bine yakın kişiye ulaştırıyor. İftar sofralarına yetiştirilen sıcak yemek servisinde kimsesiz, yaşlı, engelli yalnız yaşayanlar öncelikli olmak üzere dezavantajlı gruplara da öncelik tanınıyor. 

20 BİN GIDA KOLİSİ HAZIRLANDI 

Altınordu Belediyesi tarafından, Ramazan ayı boyunca 200 bin kişiye sıcak yemek servisi verilecek. Yapılan sıcak yemek servisinin yanında ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmak üzere 20 bin gıda kolisi de hazırlandı. 

‘RAMAZAN, PAYLAŞMA VE DAYANIŞMA AYI’ 

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, ‘İftar sofralarında buluşamamanın hüznünü imkanlarımızın son zerresine kadar vatandaşlarımızla paylaşarak sevince dönüştüreceğiz. Pandemi sadece sağlığımızı tehdit etmekle kalmadı. Bu zorlu süreçte işini kaybeden aşını teminde zorluğa düşen pandemi koşulları sebebiyle ekonomik yoksunluk yaşayan insanlarımız oldu. Önceki Ramazan ayında olduğu gibi bu sene de yine paylaşma ve dayanışma ayı Ramazan boyunca, sıcak yemek servisimizle, gıda paketi desteklerimizle hemşehrilerimizin yanında olacağız’ dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal