28.01.2021-17:41 (Son Güncelleme:27.10.2021-11:40)


1

Tolgahan Sayışman - Murat Yıldırım

Tolgahan Sayışman - Murat Yıldırım

Çoğu zaman sahneleriyle, bazen de sansasyonel hareketleriyle gündem olan ünlülerin zaman içinde değişimlerini ve maneviyata yönelişlerini biliyor muydunuz. Kendini maneviyata çeken ünlüleri sizler için derledik.



2

Tarık Mengüç

Tarık Mengüç

'Şakşuka' şarkısı ve kıvrak danslarıyla ünlenen Tarık Mengüç Umre'de fotoğraf paylaşmıştı.



3

Vildan Atasever

Vildan Atasever

Vildan Atasever, çıplak fotoğraflarını sildirebilmek için 25 tl harcamıştı. Geçen günlerde Vildan Atasever, Umre'ye gittiği bileti paylaşmıştı.



4

Ebru Şancı

Ebru Şancı

Geçtiğimiz yılardal futbolcu Alpaslan Öztürk'le hayatını birleştiren güzel model Ebru Şancı da Umre'ye giden ünlüler arasında yer alıyor.



5

Ufuk Bayraktar

Ufuk Bayraktar

Dağ 2 filmindeki performansı ile adından çok söz ettiren Ufuk Bayraktar da Umre'ye gitti.



6

Serkan Kaya

Serkan Kaya

Altın Kelebek ödüllü Serkan Kaya, umreye gitti. Arkadaşlarıyla beraber kutsal topraklara giden ünlü şarkıcı, “Allah’ım sana şükürler olsun' ifadelerini kullanmıştı.



7

Yıldız Tilbe

Yıldız Tilbe

Yıldız Tilbe'nin de Umre'ye gittiği ortaya çıkmıştı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Yıldız Tilbe, "Dünyanın en güzel en özel şehrindeyim. Mekke'deyim çok şükür. Allah isteyen herkese hepinize nasip etsin inşallah. Buralar 33 derece sıcacık her anlamda. Valla buralara gençken gelmek lazım.'' demişti.



8

Tatsyana Tsivikeviç

Tatsyana Tsivikeviç

Türkiye’de “Rus Gelin filmiyle tanınan ve Müslüman olduktan sonra Sedef adını alan oyuncu, Aysha dergisi için objektif karşısına geçmişti. Polonya güzeli seçildiği 1998 yılından beri Türkiye’de yaşayan, 2002’de Türk vatandaşı, 2009’da da Müslüman olan Tatsyana Tsvikeviç, yeni kurduğu hayatından memnun olduğunu belirtiyor.



9

Niran Ünsal

Niran Ünsal

Niran Ünsal da tesettüre bürünüp maneviyata yönelen ünlüler arasında yer alıyor.



10

Murat Yıldırım

Murat Yıldırım

Ünlü oyuncu ve Kim Milyoner Olmak İster'in de eski sunucusu olan Murat Yıldırım da Kabe'nin yolunu tutan ünlüler arasında yer alıyor.



11

Gülben Ergen

Gülben Ergen

Yıl başına Umre'de giren Gülben Ergen Beşiktaş’taki Yahya Efendi Türbesi’ni ziyaret etmişti. Mevlid kandili sebebiyle geldiği türbede yarım saat kalan Ergen, namaz kılıp dua etti. Görüntülenmekten rahatsız olan şarkıcı, “İbadetin magazini olmaz. Burada konuşmamı beklemeyin'' ifadelerini kullanmıştı.



12

Tuğçe Güder

Tuğçe Güder

Evlendikten sonra mesleği bırakan Türkiye Mankenlik Kraliçesi Tuğçe Güder'in de tesettüre girdiği ortaya çıktı.



13

İntizar

İntizar

İntizar da Umre'ye giden ünlüler arasında yer alıyor.



14

Magic Necmi

Magic Necmi

Evimde televizyon bile yok"Bir dönem televizyon ekranlarının renkli simaları arasında yerini alan illüzyonist Magic Necmi'de maneviyata yönelen ünlüler arasında yer alıyor.



15

Tolgahan Sayışman

Tolgahan Sayışman

Sayışman ailesiyle beraber Umre'ye gittiğini söyledi. Genç oyuncu "Elimden geldiğince dini inancımı yerine getirmeye çalışıyorum" ifadelerini kullanmıştı.



16

Gökhan Özoğuz

Gökhan Özoğuz

Athena Gökhan hidayete mi erdi?Beş vakit namaza başladığı konuşulan şarkıcı, konu hakkında konuşmak istemedi: “Bunlar çok hassas konular. Bu konulardan rant sağlıyor denilmesinden, olayların farklı yöne çekilmesinden korktuğumdan yorum yapmak istemiyorum.'' demişti.



17

Leyla Sayar

Leyla Sayar

Bir sabah uyandı ve hayatı değişti. Yeşilçam'ın 1960 yıllarına damgasını vuran en güzel yıldızlardan biriydi Leyla Sayar. 1940 doğumlu oyuncu Yıldız Dergisi'nin düzenlediği artist yarışmasında başarı kazandı. Daha 1958 yılında sinemaya girdi.



18

Yaşar Alptekin

Yaşar Alptekin

Bir kaç sene önce hacı olan Alptekin, kaleme aldığı Namazla Yeniden Doğdum adlı kitabının tanıtım toplantısında şu sözleri söylemişti: "Ben griydim, Rabbim tozumu aldı bembeyaz oldum. Eski yaşantıma dönmekten korkuyorum." diye konuştu.



19

Necla Nazır

Necla Nazır

Ferdi Tayfur ile uzun süren hayat arkadaşlığı sırasında tesettüre girdi.



20

Tuğba Özay

Tuğba Özay

Tuğba, demir parmaklıklar ardında dine sarıldı..Bir dönem cezaevi deneyimi yaşayan Tuğba Özay, demir parmaklıklar ardındayken dine sığındı.



21

Cem Karaca

Cem Karaca

Tanrıtanımaz olarak bilinen Cem Karaca da sağlığında "acılara karşı koyabilmek için" dine sarıldığını söylemişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr