Ömer Erdoğan;: Kayserispor Bizden İyiydi

Spor Toto Süper Lig'in 29. Haftasında bu sezonun flaş ekiplerinden biri olan Atakaş Hatayspor sahasında Hes Kablo Kayserispor'a 3-1 mağlup oldu.

07.03.2021-20:38 - (Son Güncelleme: 07.03.2021-20:38) Ömer Erdoğan;: Kayserispor Bizden İyiydi

Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, Hes Kablo Kayserispor'a karşı alınan mağlubiyetin ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında ;

ZİRVEYE YAKLAŞMA ŞANSINI TEPTİK

Önemli bir haftada maalesef hiç beklemediğimiz, istemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Altımızda bulunan Gaziantep ile Karagümrük'ün yenildiği hafta sonunda ve Trabzon'un Alanya ile oynayacağı hafta sonunda bizim için iyi bir fırsattı bu, galip gelip burada hem altımızdaki takımlarla farkımızı açıp önümüzdeki işte Alanya-Trabzon maçına göre de ya Alanya ile farkı açıp ya da Trabzon'a da yaklaşma fırsatımız olacaktı. Ama maalesef saha da bunları uygulayamadık. 

RAKİBİMİZ BİZDEN İYİYDİ

Bizden daha çok istekli ve daha akıllı oynayan bir Kayserispor vardı. Maalesef bugün sahada daha önceki oynadığımız maçlar kadar çok etkili değildik. Bunun üzüntüsü var, ama hayat devam ediyor. Bu maçtan gerekli dersleri çıkaracağız, Rizespor maçının hazırlıklarına başlayıp, bu deplasmandan mağlubiyetin telafisini yapmak için mücadelemizi vereceğiz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal