Ömer Çelik: "Müzik Susmasın" Projesi İle 250 Milyon Destek Verilecek

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, salgın sürecinden olumsuz etkilenen müzisyenlere 250 milyon lira destek verileceğini ifade etti.

03.06.2021-19:36 - (Son Güncelleme: 03.06.2021-19:36) Ömer Çelik: "Müzik Susmasın"  Projesi İle 250 Milyon Destek Verilecek

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, salgın döneminden olumsuz etkilenen müzisyenlerin kedisine gönderdiğin mesajların değerlendirildiğini söyledi. Ömer Çelik, "Müzik Susmasın" projesi kapsamında 31 bin sanatçıya toplamda 250 milyon lira destek verileceği konusunda açıklamalarda bulundu.

Merkez Karar Yönetim Kurulu’nun toplantısından sonra basın açıklamasında bulunan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, tiyatro oyuncularına ve müzisyenlere verilecek destekler ile ilgili açıklamalar yaptı.

Müzisyenlerimizin seslerini duyuyoruz diyen Ömer Çelik, müzisyenlere 250 milyon TL'ye kadar destek verileceğini ifade etti.

''MÜZİK SUSMASIN''

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik ,’’Birbirinden farklı önlemler alınıyor. Yeni bir normalleşme dönemi içindeyiz. Farklı sektörlere desteklerimiz devam ediyor. Müzisyen arkadaşlarımıza seslerini duyduğumuzu bilmenizi isterim. "Müzik Susmasın" sloganı ile destekler müzisyen arkadaşlarımıza ulaştırılıyor.

Bugün sanat susmasın, müzik susmasın projelerini parti olarak yakın bir şekilde takip ediyoruz. Destek olunacak listeleri müzik sendikaları karar veriyor. Daha fazlası için gayret ediyoruz. Şimdiye kadar 37 milyon TL destek sağlandı.’’

''İLK UÇAK GEMİMİZİN YÜZDE 70’İ YERLİ YAPIM OLACAK''

Türkiye'nin ilk uçak gemisinin yapımı devam ettiğine dikkat çeken Çelik ‘’İlk uçak gemimizin yüzde 70'i yerli yapım olacak. Emine Erdoğan hanımefendinin öncülüğünde birçok çevre projesi yürütülüyor. En önemlisi bu atık projesi ile ilgili olan mesele. Emine Erdoğan hanımefendiye BM tarafından ödül verildi. Türkiye'nin öncülüğü takdir ediliyor.’’ İfadelerini kullanarak deniz salyası felaketi ile bilgiler verdi.

91 NOKTADAN DENİZ SALYASI ÖRNEKLERİ ALINDI

Şu ana kadar 91 noktadan çeşitli örnekler alındığına dikkat çeken Ömer Çelik, ‘’Bunlar akademisyenlerle de paylaşıldı. Çok kapsamlı bir çerçevede inceleniyor. İnşallah bu çalışmanın sonuçları da bu hafta sonu sayın Bakanımız tarafından açıklanacak.’’ ifadelerini kullandı. 

''ERKEN SEÇİM SÖZ KONUSU DEĞİL''

Çalışmalar bitmek üzere. AK Parti kendi içinde tamam dedikten sonra ki şu anda bu aşamadayız. Daha sonra bunu Cumhur ittifakındaki ortağımız MHP ile paylaşacağız. Onlar da kendi içinde onayladıktan sonra diğer partilerle de paylaşıp hayata geçirilmesi için gerekli adımları atacağız.

Erken seçim hiçbir şekilde söz konusu değil. Her gittiği seçimi kaybetmiş bir Genel Başkan çıkıp erken seçimden bahsediliyor. Seçimlerin zamanında yapılacağını zaten söylemiştik.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal