Okan Bayülgen’in açıklamaları gençleri kızdırdı: Türkiye’den kaçıp Londra’ya itaat etmeye gidiyorlar

Kitap Fuarında kameralara yakalanan Okan Bayülgen, Z kuşağı hakkında yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çekti. Z kuşağı için ‘Londra’ya itaat etmeye gidiyorlar’ diyen Bayülgen, tepki çekti. İşte o sözler….

17.05.2022-13:29 - (Son Güncelleme: 17.05.2022-13:29)

Ekranların sivri dilli sunucusu olarak bilinen Okan Bayülgen, Kocaeli Kitap Fuarı’na katıldı. Z kuşağı hakkında açıklamalarda bulunan Bayülgen, Türkiye’den kaçmak isteyen gençleri eleştirildi.

Türkiye’den kaçıp Londra’ya itaat etmeye gidiyorlar 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen kitap fuarına, konuşmacı olarak katılan Okan Bayülgen, kitap okumanın kendisi için ne kadar büyük bir tutku olduğundan bahsetti. Yeni Nesil ve Mizah adlı söyleşisinde Bayülgen, Z Kuşağı'nın Londra'ya kapağı atıp itaat etmeye razı geldiğini, Türkiye'den bu gerekçe ile gittiğini belirtti.

Özgürlükten bahseden nesil, itaat etmeye hazır

Sadece ülkemizde değil dünya genelinde de büyük bir oradan Z Kuşağı olduğunu gösteren araştırmaların yapıldığına dikkat çeken Bayülgen, "Ürün satmak, oy toplamak için araştırmalar yapılıyor. Z Kuşağı'nı nasıl esir gibi çalıştırırız. Bunun için çalışmalar yapılıyor. İtaat etme meselesi beni çok rahatsız ediyor. Z Kuşağı özgürlükten bahsediyor ama itaat etmeye hazır" dedi.

Z Kuşağı kapağı Londra'ya atmak istiyor

Z Kuşağı dediğimiz neslin dilinde özgürlük sözleri olduğunu ancak kendilerini yurt dışına atmak için elinden geldiklerini yaptıklarını ifade eden Bayülgen,"Türkiye'de Z Kuşağı kapağı örneğin Londra'ya atmak istiyor. Londra'ya gitmesinin sebebi Türkiye'den memnun olmaması. Türkiye'de itaat etmek istemiyor ama Londra ya da başka bir yere giderse orada itaat etmeye hazır" şeklinde konuştu.

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal