28.07.2020-11:14 (Son Güncelleme:29.03.2024-14:25)


1

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında günlerdir konuşulan Şiar Kılıç olayı araştırılmaya devam ediliyor. Oğlunu öldürmekle suçlanan anne Gülizar Amanet, canlı yayında kendisine yöneltilen iddialara daha fazla dayanamayıp stüdyoyu birbirine kattı. İşte haberin devamı...



2

Sakarya'da geçtiğimiz Nisan ayında kaybolan 9 yaşındaki Şiar Kılıç, yangın çıkan evde mahsur kalmış ve hayatını kaybetmişti. Şiar Kılıç'ın babası oğlunun şüpheli ölümünün netlik kazanması için Müge Anlı ve ekibinden yardım istedi. 'Üç çocuğumun nasıl öleceğini rüyamda gördüm!' diyen anne Gülizar Amanet'in çelişkili sözleri herkesin kafasını karıştırdı.



3

'Şiar 13 yaşına gelmeden ölecek' diyen kadının yaşanacakları önceden rüyalarında gördüğünü söylemesi şaşkınlık yarattı. Canlı yayına telefonla bağlanan ve isimler, küçük çocuğunun gizemli ölümünden anne ve üvey baba Hami Kıcı'nın suçlu olduğunu iddia etti.



4

Müge Anlı'nın dün yayınlanan bölümünden ise bütün bu iddialar sonrası savcı ve polis yanan evde inceleme başlattı. Polis ve savcının inceleme başlatması sonucu canlı yayında gergin anlar yaşandı. 13 yaşındaki Şiar'ın babaannesi canlı yayında 'Şiar ölmeden önce Gülizar'ı aradım konuşmak için. Her konuştuğumda Şiar nerede dediğim zaman ise Şiar evde yok dedi ve beni görüştürmedi. Bir hafta boyunca 2 kız çocuğuyla görüştüm ama şiar ile hiç görüşmedim' şeklinde konuştu.



5

Bu açıklamaların ardından Gülizar ise sinir krizi geçirip canlı yayını terk etti. Gülizar'ın sevgilisi Hami'de Gülizar Amanet'in arkasından programı terk etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr