25.01.2020-13:57 (Son Güncelleme:20.04.2024-04:05)


1

Hayatımızın büyük bir kısmını iş yerinde geçiriyoruz. Bu nedenle iş yerinde iyi ve canlı gözükmeyi başarırsak hayatımızın büyük bir kısmında da öyle görünmeyi başarabiliriz. İş ortamına uygun yapılan makyaj genellikle daha basit ve doğaldır. Ancak yapacağınız makyajla hayata bir parça renk katmak aslında çok kolay!



2

Kedi Bakışlar

Kedi Bakışlar

Kedigözü makyajı çalışma ortamları için fazla iddialı görünse de, doğru şekilde uygulanırsa günlük makyaj rutinini değiştirecek şahane bir yenilik katabilir. İnce ve düzgün çekilmiş kuyruklu bir eyeliner, gözlerini vurgulamak ve büyük görünmesini sağlamak için en doğru makyaj stilidir.



3

Kırmızıdan Vazgeçme

Kırmızıdan Vazgeçme

Kim demiş iş ortamında kırmızı ruj sürülmez diye! Siyah kalem etek ve bluzla kombin edilmiş enerjik bir kırmızı, zarafet ve cesaretin güzel bir dışa vurumu olabilir.



4

Renkli Tırnak Tasarımları

Renkli Tırnak Tasarımları

Renkli ve eğlenceli tırnaklar, eller ve yüz kadar ön planda olmadığı için birçok işyerinde rahatlıkla kullanılabilir. Üstelik sınırsız seçeneklerle değişik tasarımlar deneyebilirsin.



5

Boşlukları Kapatın

Boşlukları Kapatın

Makyajını bitirmeden önce kaşlarınızı mutlaka kontrol edip aralardaki boşlukları kapatın. Çünkü yüz yüze iletişim kurduğunuzda insanların bakışları ilk olarak kaşlarınıza gidiyor. Kaşların için kullandığın ürünlerin kaşlarının doğal rengiyle uyum sağladığına emin olun.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR