10.03.2020-14:10 (Son Güncelleme:29.03.2024-10:30)


1

Geçtiğimiz hafta katıldığı programın canlı yayında şiddet gördüğünü iddia eden Nuray Sayarı’nın eşi Aşkın Sayarı, “Darp yok. Yemekten çıkmıştık, ayağı takıldı ve merdivenlerden düştü” açıklamasını yaptı. Nuray Sayarı’dan ise eşinin açıklamasına cevap gecikmedi.



2

Müge ve Gülşen2le 2. Sayfa adlı magazin programına telefonla bağlanan Nuray Sayarı, şu ifadeleri kullandı: “Çok ciddi travmalar yaşadım, ergenlik yaşındaki oğlum babasının bu durumlarıyla yüzleşmesi, evine götürüp kankasıyla tanıştırıp çocuğun maruz kaldığı tramvadan dolayı yayında patlama yaşadım.



3

Ben beyefendiyi çok sevdim. 25 senemizi çok mutlu geçirdik, tehditlerinden dolayı artık susmuyorum. Son kez konuşuyorum; utanıyorum. Hakkımı da helal etmiyorum. Ne adalet olarak affediyorum, ne de insan olarak affediyorum.



4

Kayınvalidem, kayınpaderim ve görümcemle el ele verdik artık susmuyorum. Bu zamana kadar neden sustum; arkamda bir ailem olmadığı için sustum.



5

Ben eşimi aldatmadım o beni aldattı. Belgelerin hepsi verildi bunları nasıl açıklayacak. Evliliği boyunca aldatan bir kadınla neden evli kalmış peki? Sormazlar mı ’31 yıl nasıl evli kaldın’ diye…



6

Aldatılan benim. Ben bir astroloğum, başkalarının hayatlarını yorumlayan bir insanım. Bunları görüp kendisine söylediğimde ‘ruh hastası’ deyip hastaneye yatmamla suçluyordu”

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr