06.04.2022-15:13 (Son Güncelleme:24.09.2023-15:12)


1

Kafasında Çip Olan Askerler

Kafasında Çip Olan Askerler

2021 ile birden fazla kehanette bulunan Nostradamus teknolojinin gelişmesiyle birlikte askerlerin beynine çip yerleştirileceğini söyledi. Bu askerler insanlığı kurtarmak için mücadele verecekmiş.



2

Kitlesel Kıtlık

Kitlesel Kıtlık

Nostradamus'un bir diğer kehaneti ise 2021 yılını bekleyen büyük bir kıtlık olduğu yönünde.



3

Güneş fırtınası dünyaya geliyor

Güneş fırtınası dünyaya geliyor

Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA) geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Güneş’in yüzeyinde Dünya’da 20 kat daha büyük bir koronal delik tespit edildiğini söylemişti. Koronal deliğin yarattığı saatte 2.9 milyon kilometreye varan güneş fırtınasının bugün Dünya’ya doğru ulaşması bekleniyor. Uzmanlar güneş fırtınasının internet veya elektrik kesintilerine neden olabileceğini belirtti.



4

Türkiye depremleri

Türkiye depremleri

Ünlü kahin Nostradamus'a göre 2023 korkunç felaketlerin başı olacaktı. Ünlü kahinin dedikleri birer birer çıkmaya başladı. 6 Şubat 2023 de meydana gelen Kahramanamraş depremi sonrasında, dün akşam Hatay'da 6.4 ve 5.8 şeklinde iki deprem daha meydana geldi. 41 bin kişinin hayatını kaybettiği deprem tarihin en büyük depremlerinden biri oldu. Bu nedenle Nostradamus'un büyük depremler kehanetlerinden birinin gerçekleştiği iddia edildi. Bir sonraki büyük depremin ise İstanbul'da yaşanacağını işaret ettiği iddia edildi.



5

Güneş Fırtınaları

Güneş Fırtınaları

Shailer, Nostradamus'un Güneş'te büyük patlamalar yaratacağını da öngördüğünü dile getirirken, "Bu durumlar bütün elektronik sistemlerimizi etkisiz hale getirecek" dedi.



6

Açlık

Açlık

Nostradamus isimli kahinin söyledikleri herkesi korkuttu. Daha önce bildikleri ile gündem olan ünlü kahin şimdi de 2022 yılı hakkında yaptığı öngörü olay oldu. 2022'de açlığın yaşanacağını belirten Nostradamus isimli ünlü kahin, "Bal mumdan çok daha pahalıya mal olacak. Buğdayın fiyatı o kadar yüksek ki insanın, kadın erkek fark etmeksizin hemcinsini çaresizlik içinde yemesine yol açacak" şeklinde kehaneti yer aldı.



7

Yanardağ Patlamaları

Yanardağ Patlamaları

Nostradamus'un yanardağların patlayacağını öngördüğünü dile getiren Shailer, özellikle ABD'deki Yellowstone Parkı'nda bu patlamaların gerçekleşeceğine dair bir iddiada bulunuyor.



8

Rusya'nın Biyolojik Silahı

Rusya'nın Biyolojik Silahı

Nostradamus'un kehanetlerinden biri ise Rusya'nın biyoloji bir silah tasarlayarak insanları birer zombiye çevireceği yönünde.



9

Depremler

Depremler

2021'in tam olarak 25 Kasım'da büyük depremler beklediğini söyleyen kahin Amerika kıtasını çok büyük biçimde etkileyeceğini iddia etmiş.



10

10 Mayısın Dünyanın Sonu

10 Mayısın Dünyanın Sonu

Nostradamus'un 10 Mayıs'ta insanlığın sonunun geleceğine dair kehanette bulunduğunu söyleyen diğer Nostradamus Uzmanları, bu 10 Mayıs'ın hangi yıl olduğunu ise henüz bilemediklerini duyurdu.



11

3. Dünya Savaşı

3. Dünya Savaşı

Bobby Shailer, "Hükümetler hazır olmalı. Sıradaki dünya savaşı önceki iki savaştan çok daha kötü olacak. Bence birkaç yıl içinde 3. Dünya Savaşı başlayacak. Nostradamus, bu savaşın 25-29 yıl sürebileceğini ve sonrasında ufak savaşların yaşanacağını söylüyor" dedi.



12

Koronaya Dair Kehaneti Olduğu İddia Ediliyordu

Koronaya Dair Kehaneti Olduğu İddia Ediliyordu

Nostradamus'un koronavirüs pandemisi hakkında yazdığı iddia edildiği kehaneti şu şekilde: "İkizler yılında doğudan bir kraliçe yükselecek. Gece yaratıklarından vebasını 7 tepeli diyara yayacak. İnsanların alacakaranlığını toza dönüştürecek. Dünyayı yok edecek ve mahvedecek."



13

-İkizler yılı / 2020 -Gece yaratıkları / Yarasa -Veba / Koronavirüs -7 tepeli diyar / İtalya -İnsanların alacakaranlığı - Yaşlı insanlar -Toza dönüştürmek - Ölüm şeklinde benzerlik kurulsa da bu kehanetim Nostradamus'un kitabından yer almadığı öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR