23.10.2019-11:43 (Son Güncelleme:23.04.2024-12:24)


1

Mekanın Sahibi adlı parçasıyla müzik dünyasına hızlı bir dönüş yapan rap sanatçısı Norm Ender hakkında şaşırtıcı bir iddia ortaya atıldı. Khontkar ismiyle tanınan rapçi Onur Dinç, Norm Ender'e ait Mekanın Sahibi adlı şarkının ritminin çalıntı olduğunu iddia etti.



2

Twitter üzerinden bir açıklamada bulunan Khontkar lakaplı Onur Dinç, ritmin Ocak 2019’da, Young Slatt & B Stakk tarafından seslendirilen ‘Work My Move’ adlı şarkıda kullanıldığını söyledi.



3

Başka bir iddiaya göre ise; Yung Mal ve Lil Quill'in olduğu ait olduğu alt yapının sahibi olan ikili, ritmi sattı. Tüm dikkatleri üzerine toplayan Norm Ender, henüz konuyla ilgili herhangi bir açıklamada bulunmadı.



4

CEZA'YI HEDEF ALDI

CEZA'YI HEDEF ALDI

Öte yandan Norm Ender, rap dünyasının başarılı ismi Ceza'yı hedef alan tweetiyle gündem oldu. Mekanın Sahibi adlı parçasının reklam müziği olarak kullanılmasının ardından yapılan eleştirilere cevap veren rapçi, Ceza’ya göndermede bulundu.



5

Ancak 'Abileriniz' diyerek Ceza'nın oynadığı şeker reklamının hatırlatmasını yapan Norm Ender, kısa bir süre sonra söz konusu tweetini sildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr