10.10.2019-16:48 (Son Güncelleme:29.03.2024-12:00)


1

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geride bıraktığımız gün Fırat'ın doğusuna yönelik 'Barış Pınarı Harekatı'nın başladığını duyurmuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasının ardından sanat dünyasından çok sayıda isim konu ile ilgili sosyal medya hesaplarında paylaşımda bulundu.



2

Dün saat 16.00 itibarıyla başlayan Barış Pınarı Harekatı'na bir destek paylaşım da rap dünyasının sevilen ismi Norm Ender'den geldi. Ünlü rapçi, twitter üzerinden yaptığı paylaşımla büyük beğeni topladı.



3

Son dönemde adından sıkça söz ettiren Norm Ender, binlerce beğeni alan paylaşımında şu ifadeleri kullandı:



4

''#BarışPınarıHarekatı'nda yiğitlerimize başarılar, ailelerine metanet dilerim. Ordumuz yürüdüğü zaman hemen savaşa hayır yazanlar, keşke terör örgütleri eylem yaparken, emperyalistler ülkemizi tehdit ederken böyle duyarlar gösterebilse! Biz savaşı değil, ülkemizi seviyoruz!''



5

Kısa sürede Twitter'da en çok konuşulan konular arasına giren Norm Ender'e bir Twitter kullanıcısı şu yorumu yaptı:



6

"Sen ne güzel bir insansın, fikri hür, düşüncesi hür, olup biteni görüp doğru ne ise onu söylemek bu kadar basit işte..Tebrikler"



7

Öte yandan Norm Ender'in tweetinde geçen "Terör örgütleri eylem yaparken, emperyalistler ülkemizi tehdit ederken böyle duyarlar gösterebilse" sözleri ise Ezhel'e gönderme olarak yorumlandı.



8

Ezhel, konuyla ilgili attığı tweette "Gel savaşma, sevişelim tüm gün canla başla" ifadelerini kullanmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr