Nisa Bölükbaşı'dan Yardım Çağrısı: 'Acilen Helikopter Lazım'

Survivor yarışmasıyla ünlenen Nisa Bölükbaşı, afet bölgesine gitti. Canlı yayın yapan Bölükbaşı, yardım çağrısında bulundu.

05.08.2021-12:37 - (Son Güncelleme: 05.08.2021-13:49)

Türkiye'nin birçok noktasında devam eden orman yangınlarını söndürmek için ünlü isimler de harekete geçti. Survivor yarışmasıyla tanınan Nisa Bölükbaşı da Marmaris de yangın söndürme çalışmalarına katıldı.

'ACİLEN HELİKOPTER LAZIM'

Yangın söndürme çalışmalarından paylaşım yapan Nisa Bölükbaşı, yardım çağrısında bulundu. Paylaşımlarıyla dikkat çeken Bölükbaşı, takipçilerini bilgilendirerek yardım istedi. Bölükbaşı son paylaşımında 'Alevler çok hızlı geliyor aşağı acilen inmek zorunda kaldık. Acilen helikopter lazım lütfen' dedi. Nisa Bölükbaşı diğer açıklamasında söndürdüğü bir kısmı gösterdi ve yeni yangın alanına geçtiklerini duyurdu.


NİSA BÖLÜKBAŞI KİMDİR?

Nisa Bölükbaşı, 2 Temmuz 1998 tarihinde Prag'da dünyaya geldi. Henüz 3 aylıkken önce annesiyle sonra yalnız yüzmeye başladı.  6 yaşındayken Çek Cumhuriyeti'ndeki en iyi takımda yer aldı. O yıl da profesyonel kayak yapmaya davet edildi, ancak dağlar Prag'dan uzak olduğu için reddetmek zorunda kaldı.  8 yaşında profesyonel olarak tenis, single ve çiftler oynamaya başladı. Prag tenis kulübü Cibulka'da 15 yıl oynadı.



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal