10.09.2020-09:36 (Son Güncelleme:24.04.2024-21:53)


1

Survivor’ın fenomen yarışmacıları Barış Murat Yağcı ile Nisa Bölükbaşı, geçen haftalarda sarmaş dolaş objektiflere yansımıştı. Görüntülerin ardından ikilinin aşk yaşadığı iddia edilmişti. Yağcı ile Bölükbaşı cephesinde yeni bir gelişme yaşandı. Barış Murat Yağcı, Nisa Bölükbaşı’nı babasıyla tanıştırdı.



2

Survivor 2020 yarışmacıları Barış Murat Yağcı ile Nisa Bölükbaşı, geride bıraktığımız gün Alaçatı’da objektiflere takıldı. Aşk yaşadıkları iddia edilen ikiliden Yağcı, Bölükbaşı’nı babasının kumrucu dükkanına götürdü.



3

Barış Murat Yağcı babası, oğlu ile adı aşk dedikodularına karışan Nisa Bölükbaşı ile tokalaşarak tanıştı. Hep birlikte yemek yiyen Bölükbaşı ile Yağcı ailesi, keyifli vakit geçirdi.



4

Bölükbaşı ile Yağcı ailesinin o anları objektiflere yansırken ikili arasında ortaya atılan aşk iddiaları ise ailelerin araya girmesiyle güçlendi.



5

NE OLMUŞTU?

NE OLMUŞTU?

Barış Murat Yağcı ile Nisa Bölükbaşı, samimi bir şekilde hayranları tarafından görüntülenmişti. Ortaya çıkan görüntülerin ardından ikili, sosyal medya hesaplarında yaptıkları paylaşımlarla kafa karıştırmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr