18.10.2019-12:22 (Son Güncelleme:29.03.2024-18:22)


1

Kerem Bürsin'in sarımsaklı dürüm açıklamasının üzerine gündem olan Nilperi Şahinkaya, Instagram hesabında yaptığı paylaşımla dikkat çekmişti. Nilperi Şahinkaya, sosyal medya üzerinden “Kerem Bürsin’le öpüşme sahnemizden önce set yemeği olarak tavuklu dürüm geldi. İçinde soğan, sarımsak yoktu” açıklaması yapmıştı.



2

Geçtiğimiz gün Nişantaşı'ndaki bir alışveriş merkezinde objektiflere yansıyan oyuncu, soğan-sarımsak polemiğine son noktayı koydu. Konuyla ilgili konuşan güzel oyuncu, kırgınlığını dile getirdi.



3

Basın mensuplarıyla sohbet eden Nilperi Şahinkaya, şunları söyledi: “Biz öpüşme sahnesi varsa partnerimize ‘Soğan vs. yiyeceğim, sen de yiyecek misin?’ diye sorarız. O aramızda bir espriydi. Konu tatlıya bağlandı. Beni Kerem değil atılan manşetler üzdü”



4

NE OLMUŞTU?

NE OLMUŞTU?

YouTube'da Zeynep Ocak'ın sunduğu ‘Aşırı Ünlülerle Kısa Görüşmeler’ programına katılarak çarpıcı açıklamalar yapan Kerem Bürsin, meslektaşı Nilperi Şahinkaya hakkında şunları söylemişti:



5

"Yaşamayanlar’daki partnerim Nilperi Şahinkaya başkaydı. Öpüşme sahnemiz var mesela. Nilperi soğanlı, sarımsaklı dürüm yiyor sonra da 'Gel beni öp' diyordu"

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr