Nihat Kahveci'den Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın Hakkında Açıklamalar!

Eski Beşiktaşlı futbolcu şimdilerin spor yorumcusu olan Nihat Kahveci, Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı Ajax karşılaşmasında aldığı mağlubiyetin ardından Teknik Direktör Sergen Yalçın hakkında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

25.11.2021-15:45 - (Son Güncelleme: 25.11.2021-15:45) Nihat Kahveci'den Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın Hakkında Açıklamalar!

Şampiyonlar Ligi C grubunda Hollanda Ligi ekiplerinden Ajax ile karşı karşıya gelen Beşiktaş kendi sahasında oynadığı karşılaşmada 1-0 öne geçmesine rağmen sahadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrılmıştı.

NİHAT KAHVECİ'DEN SERGEN YALÇIN YORUMU

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın Ajax karşılaşmasının ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında yaptığı açıklamalar dikkat çekerken, eski Beşiktaşlı spor yorumcusu Nihat Kahveci, yapmış olduğu açıklamalarla herkesi şaşkına çevirdi.

Eski Beşiktaşlı spor yorumcusu Nihat Kahveci, Teknik Direktör Sergen Yalçın, hakkında yapmış olduğu açıklamalarda ;

3'TE 3 ÇIKARAMAZSA...

Beşiktaş'ın transferleriyle beklenti vardı. Sonuç 5 maçta sıfır puan. Beşiktaş taraftarı Sergen Hoca'ya güveniyor. Ona da bu bir uyarı olur. Giresun, Kasımpaşa sonra Kayseri maçları ve sonrasında Fenerbahçe maçları. Buralardan 3'te 3 çıkaramazsa o zaman tartışılmaya başlar.

30 BİN KİŞİ İSTİFA ET DİYENE KADAR

İki kupa almış Sergen hocaya güven devam ediyor, bu çok önemli. Beşiktaş'ta Sergen hocaya 30 bin kişi istifa et diyene kadar veya Sergen hoca bırakıyorum diyene kadar da görevine devam eder. Herkes hocaya güveniyor.

EN FORMSUZ OLAN SERGEN YALÇIN

Lider teknik direktörlere, lider karakterlere böyle uyarılar lazımdır. Bu tablodan sonra bu uyarıyı alıp bambaşka bir konsantrasyonla lige yeniden başlayabilir. Takım formsuz, bireysel olarak oyuncular formsuz. En formsuz olan bence Sergen Hoca. Geçen sezon öve öve, oynattığı futbolu övmekten yorulduk.

BÜYÜK BAŞARISIZLIK VAR ORTADA!

Gruplara başlamadan önce yaptığı açıklamalar vardı. Seviye farkı, atletizm farkı, teknik taktik olarak söyledikleri de doğruydu. Bence Beşiktaş'ın Ajax, Sporting, Dortmund grubundan en kötü 1 puan veya galibiyet alabilirdi. Çok büyük bir başarısızlık var ortada.

BEŞİKTAŞ TARİHİNDE LEKE OLUR

6. maçı da deplasmanda Dortmund'la oynayacaksın. Beşiktaş taraftarı adına da üzülüyorum. Puansız olarak grupları bitirmek kapkara bir leke olur Beşiktaş tarihinde

BU SONUÇLARIN MAZERETİ YOK

Mert de zor bir maça çıktı. Avrupa'nın en formda takımlarından birisi. Tempoları, kaliteleri, topa sahip olmaları çok iyi. Haller 5 maçta 9 gol atmış bir adam yedek bekliyor. Burada Larin, artık at orada o golü. Öyle ufak detaylarda boğuluyoruz ki sonuç alamıyoruz. Ne olursa olsun 5 maçta sıfırın mazereti yok.

FUTBOL ARTIK HATA KALDIRMIYOR

Her maçta bireysel veya kolektif hatalardan goller yiyorsun. Bu maçta da öyleydi, Sporting deplasmanına da iyi başlıyorsun. Penaltı yaptırıyorsun. Dortmund'u 20 dakika eziyorsun, 1 duran topta gol yiyorsun. Artık hata kaldırmıyor buralar demeyelim, onlar bizden korksun.

SERGEN HOCA ŞAPKADAN TAVŞAN ÇIKARMIŞTI

Ortadaki bu performansa rağmen Sergen hocaya kimse git demiyor çünkü tarihin belki de en önemli şampiyonluğunu kazanmışsın. 4 ay önce yaptıkların belli 2 kupalı sezon. Şapkadan o tavşanı çıkarmışsın. Aboubakar'ı ne kadar da eleştirsen öyle bir gerçek vardı. Futbolda bitirici oyuncu farkı da çok önemlidir. Beşiktaş'ta bunun eksikliği var.

SERGEN YALÇIN ÇOK SİNİRLİ GÖZÜKÜYOR

Sergen hoca ilginç bir toplantı yaptı. Şampiyonlar Ligi'nden dönüp ligdeki hakem hatalarından bahsetti. Haklı olduğu taraflar vardır, serzenişte bulundu. Bana biraz ilginç geldi Şampiyonlar Ligi'nden dönüp ligle ilgili konuşması. Zaten Süper Lig'de hiç bir başkan yönetici, başkan, yönetici, taraftar kimse memnun değil hakemlerden. Ben futbol yorumlarken hakem konuşmak istemiyorum. Hakemler kahraman olmaya çalışıyor yaptıkları hatalarla, maçın önüne geçiyorlar. Kendi otoritelerini kurmak isteyen hakemler oluyor VAR olmasına rağmen. Bu maçtan sonra bu kadar hakem konuşması bana ilginç geldi, bu konuda çok sinirli hoca belli.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal