Nihat Hatipoğlu 'Ramazan'ın ilk gününü nasıl geçirmeliyiz?' Sorusunu Cevapladı

Bu mübarek günlerde insanların derdine ortak olmamız gerektiğini ifade eden Nihat Hatipoğlu, Ramazan'ın birinci gününde neler yapmamız gerektiğinden söz etti.

13.04.2021-13:10 - (Son Güncelleme: 13.04.2021-13:10) Nihat Hatipoğlu 'Ramazan'ın ilk gününü nasıl geçirmeliyiz?' Sorusunu Cevapladı

İslam aleminin çoşkuyla beklediği Ramazan ayı, bugün başladı. Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Haberler.com YouTube kanalına konuk oldu. Hatiopğlu, ramazan ayında hem vicdanlı hem de merhametli olmaya her zamankinden daha fazla önem göstermemiz gerektiğine vurgu yaparak, bu ayın ilk gününde neler yapmamız gerektiğinden söz etti.

Hatipoğlu, ramazan ayının ilk gününü nasıl geçirmeliyiz sorusunu '' Din müslüman olmayana da şevkat gözüyle bakmaktır. Onun için Ramazan ayında çok merhametli olacağız. Çocuklarımıza, 'evladım bu bir ibadettir, biz  fakirleri hatırlamalıyız, işi olmayanları hatırlamalıyız, muhtaç olanları hatırlamalıyız, insanlara gülümsemeliyiz, muhtaçlara yardım etmeliyiz. Çocuklarımıza ramazan bilinci vermeliyiz. Bu ayda Kur'an-ı Kerim'in indirildiğin, Kur'an'ın kurtuluş olduğu bilincini vermeliyiz.'' sözleriyle yanıtladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal