Newcastle United Dusan Vlahovic'in Transferi İçin Kesenin Ağzını Açtı!

Gelecek transfer dönemlerine damga vurması beklenen İngiliz ekibi Newcastle United, 80 milyon euro karşılığında Sırp golcü Dusan Vlahovic'i Fiorentina'dan kadrosuna katmak istiyor.

24.11.2021-17:29 - (Son Güncelleme: 24.11.2021-17:29) Newcastle United Dusan Vlahovic'in Transferi İçin Kesenin Ağzını Açtı!

Suudi Arabistanlılar tarafından satın alınmasının ardından transfer için dev adımlar atmayı hesaplayan Newcastle United transfer çalışmaları için kollarını sıvadı. İngiliz ekibinde gözler transfere çevrilmişken golcü konusunda sürpriz bir isim gündeme geldi. Newcastle United golcü transferi konusunda Fiorentina formasını terleten Dusan Vlahovic'i listesine ekledi.

NEWCASTLE UNİTED TRANSFER GİRİŞİMLERİNE BAŞLADI

Prens Selman'a bağlı olan İngiliz ekibi Newcastle Unied, golcü transferi için düğmeye bastı. İngiliz ekibinde gündem Fiorentina'nın, Sırp yıldız golcüsü Vlahovic oldu. Newcastle United'ın transfer listesinde yer alan futbolcu için İngiliz ekibinde transfer girişimleri başladı. Genç futbolcu için Juventus'un da devrede olduğu fakat Newcastle United'ın transferde çekilmeye niyetinin olmadığı belirtildi.
Gelen bilgilere göre Newcastle United, Fiorentina'nın 80 milyon euro'da diretmesine karşın futbolcudan vazgeçmiyor. Futbolcunun transferi ile ilgili yakın zamanda sıcak gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

DUSAN VLAHOVİC SON ZAMANLARDA BÜYÜK DİKKAT ÇEKİYOR

Partizan altyapısında yetişen Sırp yıldız Dusan Vlahovic, Fiorentina formasıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. 2017 yazında 2 milyon euro karşılığında İtalya'nın yolunu tutan Vlahovic geçen sezon Serie A'da 37 karşılaşmada 21 gole imza atmayı başardı.
21 yaşındaki genç yıldız bu sezon ise şu zamana dek 14 resmi karşılaşmada süre alırken 12 kez de gol kaydetti. Ekim 2020'den bu zamana Sırbistan Milli Takım formasını terleten Vlahovic ülkesi adına ise 14 karşılaşmada 7 gol attı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal