18.01.2022-13:24 (Son Güncelleme:18.01.2022-13:39)


1

İngiliz ekiplerinden Newcastle United, Fenerbahçe'nin Macar stoperi Attila Szalai ile yakından ilgileniyor.



2

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'nin Macar stoperi Attila Szalai ile ilgili önemli gelişmeler devam ediyor. Fenerbahçe'de özellikle geçen sezon sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken yıldız futbolcu dev takımların ilgisini çekti.



3

Fenerbahçe'de bu sezon performans olarak tam anlamıyla istenileni veremeyen futbolcunun ise değeri düşmeden başka takıma satılması planlanıyor. Fenerbahçe'de bu anlamda gitmesi ön planda olan Macar stoper ile İngiliz ekibi Newcastle United'ın yakından ilgilendiği öğrenildi



4

Fenerbahçe'de bu anlamda gitmesi ön planda olan Macar stoper ile İngiliz ekibi Newcastle United'ın yakından ilgilendiği öğrenildi. Newcastle United takımında takımı Suudi Prens Selman'ın satın alması sonrası transfere büyük hız veren İngiliz takımı son olarak gözüne ise Fenerbahçe'nin yıldızı Attila Szalai'yi kestirdi.



5

Fenerbahçe'nin Macar yıldızı Attila Szalai için Avrupa'dan pek çok önemli takımın ilgilendiği biliniyor. Macar futbolcu ile son olarak ise Suudi Prensi Selman'a bağlı bir şirketin satın aldığı Newcastle United takımının ilgilendiği öğrenildi.



6

Yaklaşık 20 milyon euro bonservis bedel biçilen futbolcu için Newcastle United'ın bu teklife sıcak baktığı gelen bilgiler arasında.



7

Bu nedene futbolcunun Newcastle United'a transferi ile ilgili yakın zamanda önemli gelişmelerin olması bekleniyor.



8

Macar futbolcu, 2021'in Ocak transfer döneminde Apollon Limassol takımından bonservisiyle beraber transfer edilmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR