Netlifx’in Yeni Türk Dizisi Another Self’in Konusu Ne?

Netflix’te yeni başlayacak Another Self dizisinin oyuncu kadrosu belli oldu. Peki, Another Self ne anlatıyor? Another Self oyuncuları kimler? Another Self ne zaman başlıyor?

23.06.2021-14:47 - (Son Güncelleme: 23.06.2021-14:47) Netlifx’in Yeni Türk Dizisi Another Self’in Konusu Ne?

Netflix’in yeni dizisi Another Self’in oyuncu kadrosu yavaş yavaş belli oluyor. Üç kadının hikâyesinin anlatılacağı dizide kimlerin oynayacağı merak konusuydu. Basında Algı Eke, Büşra Pekin gibi isimlerin dizinin kadrosunda yer alacağı konuşuluyordu. Ama daha sonra bu isimlerle anlaşılamadığı haberleri geldi.

Another Self başrolünde Tuba Büyüküstün oynayacak. Tuba Büyüküstün’ün rol arkadaşlarından biri ise Seda Bakan oldu. Seda Bakan dizide Leyla rolünü canlandıracak. Bugün gelen habere göre ise oyuncu kadrosuna Murat Boz da katıldı. Daha önce Murat Boz, Öldür Beni Sevgilim filminde Seda Bakan ile başrolü paylaşmıştı. Filmlerde rol alan Boz’un, Another Self ilk dizi deneyimi olacak. Dizinin oyuncu kadrosunda yer alacak diğer isimlerin ise; Serkan Altunorak, Fırat Tanış ve Rıza Kocaoğlu olacağı konuşuluyor.

ANOTHER SELF’İN HİKÂYESİ

OGM Pictures’ın yapımcısı olan dizi, Netflix platformundan izleyici ile buluşacak. Dizide okul arkadaşı olan üç kadının hikâyesi anlatılacak. Bu üç kadının hayatı, içlerinden birinin ağır bir hastalığa yakalanması ile değişecek. Dizininin senaryosu Nuran Evren Şit tarafından kaleme alındı, yönetmen koltuğunda ise Burcu Alptekin oturuyor.

Another Self’in ne zaman yayınlanacağı henüz belli değil. Ama dizinin en geç 2022 yılında izleyici ile Netflix platformunda buluşması bekleniyor.

SEDA BAKAN KİMDİR?

Seda Bakan, 10 Ekim 1985’te Gebze’de dünyaya geldi. Bakan, Sakarya Üniversitesi Dış Ticaret Bölümünden mezun oldu. Özellikle Eda karakterini canlandırdığı Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisindeki rolü ile tanındı. Daha sonra Kardeş Payı dizisinde Feyza karakterini canlandırdı. Bu dizide; Ahmet Kural ve Murat Cemcir ile beraber rol aldı.

Geniş Aile, Bana Sevmeyi Anlat, Adanalı gibi dizilerde rol aldı. 2016 ve 2017 yıllarında Yetenek Sizsiniz Türkiye programında jüri üyeliği yaptı. Cem Yılmaz’ın Arif V 216 filminde rol aldı. Bu yıl son olarak Mucize Doktor dizisine konuk oyuncu olarak katıldı ve Ferda Erinç karakterini canlandırdı. Oyuncu Seda Bakan, Ali Erel il evli ve bir çocuk sahibidir.

Seda Bakan’ın rol aldığı dizi ve filmler;

-Mucize Doktor

-Öldür Beni Sevgilim

-Arif V 216

-Kara Bela

-Bana Sevmeyi Anlat

-Zaman Makinesi 1973

-Kardeş Payı

-Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi

-Behzat Ç. Ankara Yanıyor

-Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm

-Umut

-Şen Yuva

-Makber

-Adanalı

-Pars:Narkoterör

-Geniş Aile 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal