Netflix’in Yeni Filmi Geçen Yaz’ın Konusu Nedir?

Netflix’in yeni yerli filmi Geçen Yaz’ın fragmanı yayınlandı. Filmin oyuncuları kimler? Film ne zaman yayınlanacak?

11.06.2021-09:20 - (Son Güncelleme: 11.06.2021-09:32) Netflix’in Yeni Filmi Geçen Yaz’ın Konusu Nedir?

Netflix platformunda yayınlanacak yerli film 'Geçen Yaz' seyircinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Filmin yönetmen koltuğunda Ozan Açıktan oturuyor. Ozan Açıktan ‘Sen Kimsin?’, ‘Annemin Yarası’, ‘Yarına Tek Bilet’ gibi filmlerin de yönetmenliğini yapmıştı.

Filmin yapımcısı OGM Pictures, senaryosu ise Sami Berat Marçalı tarafından kaleme alındı. Orijinal adı “ Summer ’96” olan film; 1996 yılının yazında geçen bir hikâyeyi anlatıyor. Hikayede bir grup gencin hikayesi anlatılıyor. 16 yaşına giren Deniz, her yıl ailesinin yazlığına gidiyordur. Ama bu sefer farklıdır onun için, artık aşka dair duygular ve yeni deneyimler yaşamak istiyordur. Deniz, mahallenin güzel kızı Aslı ile ilgilenmeye başlar ve Aslı ile yakınlaşmaya çalışır. Ama aynı mahallede yaşayan, sportif ve son derece yakışıklı olan Burak da Aslı ile ilgileniyordur. Her karakterin aşık olmasını izlerken ergenliğin başlangıcına ve ilk kalp kırıklığına da şahit olacağız. ‘Geçen Yaz’ filmi 9 Temmuz’da Netflix’te izleyici ile buluşacak.

‘GEÇEN YAZ’ FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLER ?

Netflix’te yayınlanacak olan ‘Geçen Yaz’ filminin başrollerinde Ece Çeşmioğlu, Halit Özgür Sarı, Aslıhan Malbora, Fatih Şahin bulunuyor. Ayrıca Kubilay Tunçer ve Süreyya Güzel gibi tecrübeli oyuncular da filmin oyuncu kadrosunda yer alıyor.

ECE ÇEŞMİOĞLU KİMDİR?

‘Geçen Yaz’ filminin oyuncu kadrosunda yer alacak olan Ece Çeşmioğlu, 26 Kasım 1990 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. Çeşmioğlu, henüz küçükken ekran hayatına başladı. 2002 yılında ‘Çocuklar Duymasın’ dizisiyle oyunculuk hayatına başladı. ‘İki Aile’ dizisinde canlandırdığı Ceren rolü ile geniş kitlelerce tanındı. Ardından ‘Firar’, ‘Yazın Öyküsü’, ‘Öyle Bir Geçer Zaman ki’, ‘Muhteşem Yüzyıl Kösem’, ‘Kalbim Yangın Yeri’ gibi dizilerde rol aldı. 2017’de Zeynep karakteri ile ‘Yüz Yüze’ dizisinin oyuncu kadrosunda yer aldı. 2018 yılında ‘Söz’ dizisine dahil oldu ve Melisa rolünü canlandırdı. Son olarak Tutunamayanlar dizisinde oynadı. Şimdi ‘Geçen Yaz’ filmi ile seyirciyle buluşmayı bekliyor.

Oynadığı Diziler;

-Yuvamdaki Düşman

-Yüz Yüze

-Söz

-Tutunamayanlar

-Kalbim Yangın Yeri

-Öyle Bir Geçer Zaman Ki

-Yaz’ın Öyküsü

-Firar

-İki Aile

-Eyvah Halam

-Nehir

-Gümüş

-Çocuklar Duymasın

-Çocuğun Var Derdin Var 

Oynadığı filmler;

-Geçen Yaz

-Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı

-Ev 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal