Netflix The Last Days of American Crime filminin konusu ve oyuncuları

Dijital yayın platformu Netflix'in orjinal yapımlarından bir tanesi olan 'The Last Days of American Crime' isimli filmi izlemek isteyen sinema severler film ile ilgili kısa bir araştırma yapıyorlar. Bu yazımızda The Last Days of American Crime filminin konusu ve oyuncuları hakkında bir takım detaylara yer verdik..

30.06.2022-00:19 - (Son Güncelleme: 30.06.2022-00:19) Netflix The Last Days of American Crime filminin konusu ve oyuncuları

Yönetmen koltuğunda Olivier Megaton'un oturduğu ve Rick Remender ve Greg Tocchini'nin kaleme aldığı çizgi romanından uyarlanan aksiyon ve gerilim dolu The Last Days of American Crime filminin başrolünde Edgar Ramírez oynuyor. 2020 yapımı olan ve 149 dakika süren film gösterime girdiği günlerde en çok izlenenler arasında 3. sıralarda görüldü.

The Last Days of American Crime filminin konusu

Yakın bir gelecekte ABD, suçun tam manasıyla ortadan kalmasını sağlayacak bir plan üzerinde çalışmaya başlar. Bu kapsamda insanların yasa dışı eylemlerde bulunmasını imkansız hale getirmesini sağlayacak sinyal yayan bir teknolojiyi geliştirilir. O sırada filmin baş karakteri Graham Bricke, hayatını soygun yaparak geçirmiştir ve bundan sonraki hayatında soygun yapmasına gerek kalmayan büyük bir soygunun hazırlıklarına başlar.

The Last Days of American Crime film konusu ve oyuncuları

Hükümetin planını bilen Graham Bricke, ailesinden biri olan ve gangster olarak tanınan Kevin Cash ve kara borsa dolandırıcısı Shelby Dupree ile birlikte teknolojnin hayata geçirilmesi öncesinde soygununu gerçekleştirmek ister. Ekip, planladıkları soygunu gerçekleştirmeleri durumunda ABD tarihinin en büyük soygunu şeklinde tarihe geçecektir.

The Last Days of American Crime film konusu ve oyuncuları

The Last Days of American Crime filminin oyuncuları

Édgar Ramírez, Michael Pitt, Anna Brewster

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal