Netflix Party özelliği nedir, nasıl yapılır? Netflix Party eklentisi nedir, nasıl kurulur?

Netflix de çeşitli dizi, film, belgesellere ulaşmam mümkün. Çok sayıda kullanıcısı olan Netflix' de party üyeliği nasıl yapılır? Detaylar haberimizde...

02.05.2022-00:08 - (Son Güncelleme: 02.05.2022-00:08) Netflix Party özelliği nedir, nasıl yapılır? Netflix Party eklentisi nedir, nasıl kurulur?

Netflix de tek başınıza film izlemekten sıkıldıysanız eğer netflix party tam size göre. Arkadaşlarınızla aynı zamanda izleyeceğiniz bir uygulama. Peki Netflix party üyeliği nasıl yapılır?

Netflix party nasıl yapılır? Netflix party eklentisi nasıl kurulur?

Öncelikle bilgisayırınızda google crome programının yüklü olması gerekiyor. Eğer yüklü ise chrome mağazasına  netflix party yazmanız yeterli. Daha sonra eklentiyi açın ve kurulumu başlatın. Kurulduğu zaman sağ üst köşede bulunan puzzle butonuna tıklayıp indirdiğiniz eklentiyi ekleyin.

Şimdi gelelim asıl noktaya. Netflix programınızdan bir filmi seçin. açtığınız filmin üst köşesinde "tp" yazacak. Bu butona tıkladığınızda önünüze bir pencere gelecek. Bu pencerede Start the Party butonuna ve bir kutucuk olcak ikisine de tıklayın. Daha sonraki aılan pencerede URL adresi çıkacak. Bu adresi kiminle izlemek istiyorsanız ona gönderebilirsiniz. URL satırının altında show chat yazısı çıkacak onu da işaretlerseniz hem filmi beraber izler hem de sohbet edebilirsiniz.
netflix üyeliği nasıl yapılır?

Netflix üyeliği nasıl iptal edilir?

Netflix e kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yapın. Hesabım kısmına girin. önüne çıkan sayfada üyeliğimi iptal et butonu çıkacak.

Netflix ücretsiz film izleme

Netflix de ücretsiz film dizi belgesel yok. Çeşitli üyelik seçenekleri var. Hangisi size uygunsa onu seçip üye olabilirsiniz.

Netflix ücretsiz üyelik nasıl açılır?

 Google'da bu başlığı arattığınızda birçok sayfa karşınıza çıkacaktır. Fakat böyle birşey olması mümkün değil. o sitelere güvenmeyin.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal