Netflix 42 Days of Darkness konusu ne?

Bir Netflix dizisi olan 42 Days of Darkness dizi konusu bugünün merak edilen başlıkları arasında yer aldı. Sosyal medyada da hakkında birçok yorum bulunan Şili yapımı filmin konusu, oyuncuları ve hakkında bir takım şeyler merak ediliyor. Peki 42 Days of Darkness konusu ne? 42 Days of Darkness oyuncuları kimler? İşte detaylar...

15.05.2022-22:55 - (Son Güncelleme: 15.05.2022-22:55) Netflix 42 Days of Darkness konusu ne?

Netflix'in yeni dizileri arasında yer alan 42 Days of Darkness dizisinin konusu merak edilmeye başlandı. 11 Mayıs Çarşamba günü yayın hayatına başlayan Şili yapımı dizi Netflix'in orijinal içeriklerinden biridir. İspanyolca olarak çekilen dizi birçok kişinin dikkatini çekerken sosyal medyada dizi hakkında konuşulması da konusunun merak edilmesini sağladı.

Şili’nin Santiago bölgesinde çekimleri olan dizi 12 bölümden oluşurken suç, dram ve gizem üçlüsünü de bir arada vermektedir.

Orijinal ismi '42 días en la oscuridad' olan dizinin yaratıcıları Rodrigo Fluxá ve Enrique Videla'dır. 42 Days of Darkness'ın yönetmenliğini Claudia Huaiquimilla ve Gaspar Antillo üstlenirken senaryosu ise dizinin yaratıcıları tarafından yazılmıştır.

42 Days of Darkness

Netflix 42 Days of Darkness konusu ne?

Merak edilen dizinin konusuna gelecek olursak Cecilia adındaki bir kadının kaybolmuş olan kız kardeşini nasıl aramaya başladığını göstermektedir. Etrafta dolaşarak istediği yardımların işe yaramaması dışında polisinde ona yardımcı olmaması ve soruşturmanın neredeyse durma noktasına gelir.

Netflix 42 Days of Darkness

Bazı şüpheli olaylar, medyayı 'Veronica nerede?' sorusuyla Cecilia’yı taciz etmeye yönlendirir ve Cecilia bu noktada artık dayanamayarak ablası Veronica'yı kendisi bulmaya karar verir. Fakat ablasını bulma yoluna giren Cecilia'nın karşısına çıkacak tehlike hakkında ise hiçbir fikri yok.

42 Days of Darkness oyuncuları

42 Days of Darkness oyuncuları kimler?

- Claudia Di Girólamo – Cecilia

- Aline Küppenheim – Verónica

- Amparo Noguera

- Pablo Macaya

- Julia Lübbert

- Daniel Alcaíno

- Claudio Arredondo

- Gloria Münchmeyer

Işıl İlyas
isililyas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal