Neslihan Atagül Paylaştı Yer Yerinden Oynadı

Eşi Kadir Doğulu ile yurt dışına çıkan güzel oyun oyuncu Neslihan Atagül, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla beğeni yağmuruna tutuldu.

16.01.2019-11:39 - (Son Güncelleme: 12.10.2021-11:01)

Magazin dünyasının gözde çiftleri arasında gösterilen ve mutlu evlilikleri ile takipçilerinin beğenilerini toplayan Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çifti, hem iş hem de tatil için Dubai’ye gitti. Atagül’ün yeni bir işe imza yapacağı iddia edilen Dubai tatilinde, paylaştığı fotoğraflar sosyal medyada çok konuşuldu. 

NESLİHAN ATAGÜL’DEN CESUR PAYLAŞIMLAR

Kadir Doğulu ile gittiği Dubai seyahatinden, beyaz ve derin yırtmaçlı elbisesiyle pozlar paylaşan Neslihan Atagül, nefes kesti. Kusursuz fiziğini gözler önüne seren Atagül, takipçilerinden tam not aldı. 

Neslihan Atagül

Son dizisi Seferin Kızı ile büyük beğeni toplayan Neslihan Atagül, rahatsızlığı nedeniyle diziden erken ayrılmak zorunda kalmıştı. Ayrılığın ardından bir süre tedavi gören Neslihan Atagül, kendini toparladı ve yeni işler için harekete geçti. Eşi Kadir Doğulu ile Dubai’ye giden Atagül, iş görüşmelerini değerlendirirken kusursuz fiziği ile paylaştığı dekolteli fotoğrafları, bir milyonun üzerinde beğeni aldı. Beğeni yağmuruna tutulan güzel oyuncuya, takipçileri alevli emojiler yollayarak ‘bu nasıl bir güzellik’ yorumunda bulundu. 

Neslihan Atagül'ün olay paylaşımı

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal