Neslihan Atagül Fahriye Evcen'in Gelinliği Hakkında Öyle Bir Yorum Yaptı ki!

Ünlü oyuncu Neslihan Atagül, Fahriye Evcen'in düğününde giydiği gelinlik hakkında ilk kez konuştu.

07.07.2017-15:50 - (Son Güncelleme: 07.07.2017-15:36) Neslihan Atagül Fahriye Evcen'in Gelinliği Hakkında Öyle Bir Yorum Yaptı ki!

Magazin dünyasının en sık takip ettiği isimlerinden olan güzel oyuncu Fahriye Evcen, geride bıraktığımız 29 Haziran'da ekranların başarılı oyuncusu Burak Özçivit ile dünyaevine girmiş, törene Fahriye Evcen'in gelinliğinin 'Kara Sevda' dizisinde 'Nihan' karakterine hayat veren Neslihan Atagül'ünkine olan benzerliği damgasını vurmuştu. Peki bu benzerliğe ünlü oyuncu Neslihan Atagül, nasıl yorumda bulundu? İşte herkes tarafından merak edilen sorunun yanıtı...

Sezon finaline giren ve her yayınlandığı bölümde reyting rekorları kıran 'Kara Sevda' dizisinde başrol oynayan güzel oyuncu Neslihan Atagül'ün, taze gelin Fahriye Evcen'in gelinliğiyle alakalı çıkan haberlerle ilgili ne yorum yapacağı herkes tarafından merak ediliyordu. Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Magazin D Yaz' programına konuşan sevilen oyuncu Neslihan Atagüil "Ben bununla ilgili gerçekten hiçbir şey söylemek istemiyorum." açıklamasını yaptı. Ayrıca Star TV ekranlarında yayınlanan ve her yayınlandığı bölümde reyting rekorları kıran 'Kara Sevda' dizisinde 'Nihan' karakterine hayat veren başarılı oyuncu Neslihan Atagül ve eşi Kadir Doğulu, ünlü oyuncular Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in düğününe katılmadı.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal