Nehir Erdoğan Büyük Aşkı İle İlk Kez Objektiflere Yakalandı!

2 yıldır Renan Kaleli ile aşk yaşayan oyuncu Nehir Erdoğan, ilk kez sevgilisiyle kameralara yakalandı.

18.06.2021-15:07 - (Son Güncelleme: 18.06.2021-15:07)

Ünlü oyuncu Nehir Erdoğan 2014'te görüntü yönetmeni Ahmet Sesigürgil'le nikah masasına oturmuş, çift üç yıllık bir evlilikten sonra yollarını ayırmaya karar vermişlerdi.  Erdoğan'ın, 2 yıldır Hatice Aslan'ın eski eşi Renan Kaleli'yle aşk yaşadığı konuşuluyor fakat ikili bir türlü birlikte görüntü vermiyordu. Aşkın ilk karesi Bodrum'dan geldi. Çift, Akyarlar'daki bir otelde objektiflere yakalandı.

ÖNCE HIÇKIRA HIÇKIRA AĞLADI!

Erdoğan ile Kaleli, sabah saatlerinde tartışma yaşadı. Nehir Erdoğan kaldıkları otelin balkonunda ağlarken, Kaleli ise hararetli şekilde telefonla konuşurken kameralara yansıdı. Çift, öğle saatlerinde ise havuz başına indi ve aralarındaki sorunu çözdü. Ve tatillerine kaldıkları yerden devam ettiler. 


EĞLENİRKEN AYAĞINI BURKTU

Akşam saatlerinde Akyarlar'daki bir plaja giden Nehir Erdoğan, sevgilisiyle objektiflere yakalanmamak ve magazin gündemine görüntü vermemek için bir araya gelmedi. Mekanın barında vakit geçiren ve sevgilisini yalnız bırakan Erdoğan, bir arkadaşıyla iskeleye giderek sohbet etti. Güneş battıktan sonra plajda kimsenin kalmamasını fırsat bilen oyuncu, önce iskelede zıpladı, ardından arkadaşına su atarak şakalaştı. Zıplarken ayağını burkan Nehir Erdoğan topallayarak otelin yolunu tuttu.


UZUN ZAMANDIR EKRANLARDA GÖRÜNMÜYORDU!

Benim Adım Melek dizisi oyuncuları içerisinde yer alan Nehir Erdoğan projenin ana karakterlerinden olan Melek karakterine hayat vermiş ve dizinin 66 bölümünde de yer almıştı. Benim Adım Melek dizisi final yaptığından beri ünlü oyuncu ekranlarda yeni bir proje ile karşımıza çıkmadı. Hayranları ise Nehir Erdoğan'ın kısa sürede ekranlara geri dönmesini istediklerini sosyal medyada belirtiyorlar.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal