15.02.2020-17:20 (Son Güncelleme:26.04.2024-02:39)


1

Hayatınıza pozitif etkiler katabilecek tütsü çeşitleri olduğunu biliyor muydunuz? Evinizdeki ortamın havasını değiştirecek, hoş kokulu tütsüler ile negatif enerjiyi kapı dışarı edebilirsiniz. Negatif enerjiyi yok etmek için hazırlayabileceğiniz tütsü çeşitlerini sizin için bir araya getirdik.



2

Defne Yaprağı Tütsüsü

Defne Yaprağı Tütsüsü

Birkaç kuru defne yaprağını tavanın içerisine alıp rengi değişene kadar ısıtın. Yaprakları evin enerjisini nötürlemesi için bir tütsülüğün veya cam kasenin içerisine alıp tüm gün boyu bekletin.



3

Kahve Tütsüsü

Kahve Tütsüsü

1 çay kaşığı Türk kahvesini cezvenin içerisinde kavurun. Daha sonra cam bir kasenin içersine alıp evinizin herhangi bir köşesine bırakın. Bu tütsü kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayacak.



4

Gül Tütsüsü

Gül Tütsüsü

Gül tütsüsü için daha önceden kuruttuğunuz gül yapraklarını yakmanız yeterli. Bu tütsü negatif enerjiyi def etmenizi sağlayacak.



5

Lavanta Tütsüsü

Lavanta Tütsüsü

Yorgunluk, uykusuzluk ve depresyon gibi sorunları ortadan kaldırmak için birkaç dal kurutulmuş lavantayı birbirine bağlayıp yakmanız yeterli.



6

Adaçayı Tütsüsü

Adaçayı Tütsüsü

Kurutulmuş adaçayını birbirine bağlayıp yakarak evin içerisinde dolaşmanız evdeki kötü enerjiyi yavaş yavaş def edecektir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR