Nefes, Tahir'den Uzak Durma Kararı Alır

ATV ekranlarında yayınlanan Sen Anlat Karadeniz dizisi dün akşam yayınlanan 14. son bölümü ile geceye damgasını vurdu. Sen Anlat Karadeniz son bölümde Nefes oğluna kavuşabilmek için Tahir'den uzak durma kararı alır. Peki, Tahir'in bu karar karşı tepkisi ne olacaktır? İşte ayrıntılar...

26.04.2018-11:14 - (Son Güncelleme: 26.04.2018-11:06)

ATV'nin sevilen yapımlarından olan Sen Anlat Karadeniz dizsi dün akşam yayınlanan 14. son bölümü ile Çarşamba akşamını kasıp kavurdu. Reytin rekorları kıran Sen Anlat Karadeniz dizisine Nefes'in aldığı ani karar damgasını vurdu.

Nefes, Yiğit'in velayetini alabilmek için Tahir'den uzak durma kararı aldığını Tahir'e söyler. Nefes ' Ben bu davayı alana kadar biz hiç görüşmeyeceğiz. Berrak gitti zaten benim için tehlike kalmadı. Bu gayri ahlaki hayat olayı için Vedat'a koz vermeyeceğiz. Görüşmeyeceğiz Tahir' sözleri geceye damgasını vurdu.

Tahir'in bütün itirazlarına rağmen kararından vazgeçmeyeceğini söyleyen Nefes 'Tahir oğlumuz için' demesi izleyenleri gözyaşlarına boğdu. Tahir duyduğu cümle karşısında çok duygulandı hem de çok sevindi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal