23.07.2020-09:22 (Son Güncelleme:28.03.2024-22:31)


1

Star TV'nin yeni dizisi Menajerimi Ara yayınlanmak için gün sayıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda birbirinden değerli oyuncular yer alıyor. Son olarak Aşk-ı Memnu dizisinin usta ismi Nebahat Çehre katıldı. Beren Saat ise, Atiye'nin 3. sezon çekimlerinin başladığını müjdeledi.



2

Kadrosunda; Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu gibi ünlü oyuncuların yer aldığı Menajerimi Ara Star TV'de izleyicisiyle buluşmayı umuyor.



3

Uzun zamandır setlerden uzak olan usta oyuncu Nebahat Çehre, Ay Yapım'dan gelen teklifi kabul etti. Çehre, Menajerimi Ara dizisinde bir cenaze sahnesinde kendisini canlandıracak.



4

Yelda Eroğlu'nun kaleme aldığı Menajerimi Ara dizisi bir menajerlik şirketini merkeze alıp, eğlence dünyasının perde arkasını izleyicilere anlatacak.



5

Netflix Türkiye'nin sevilen yapımı Atiye 3. sezon çekimlerine başladı. Bu haberi dizinin başrol oyuncusu Beren Saat, sosyal medya hesabından paylaştı.



6

Atiye 3. sezonu ile Eylül ayında izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin üçüncü yani son sezonun çekimlerine de başlandı.



7

Atiye dizisinin konusunu açıklarsak; Atiye, ailesi ve sevgilisi Ozan ile İstanbul'da sade ve mutlu bir hayat süren bir arkeologdur. Bu normal seyrinde giden hayat, dünyanın en eski tapınağı Göbeklitepe'de yapılan bir keşifle değişir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr