Mutluluk Çubuğu nedir,kimlere takılır? Mutluluk çubuğu fiyatı ne kadar?

İstanbul'da Y.S. isimli bir adamın mutluluk çubuğu operasyonu geçirmesi ve bunun üstüne hissizlik yaşadığını dile getirmesi üzerine merakla mutluluk çubuğunun ne olduğu araştırılmaya başlandı. Peki mutluluk çubuğu nedir? Tüm detaylar haberimizde.

11.05.2022-13:27 - (Son Güncelleme: 11.05.2022-13:27) Mutluluk Çubuğu nedir,kimlere takılır? Mutluluk çubuğu fiyatı ne kadar?

Mutluluk çubuğu olarak bilinen operasyonla ilgili haberlerin çıkması üstüne vatandaşlar merakla mutluluk çubuğunun ne olduğunu, kimlere takıldığını ve fiyatının ne kadar olduğunu araştırmaya başladı. Mutluluk çubuğu ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Mutluluk çubuğu nedir

Mutluluk çubuğu cerrahi işlemle gerçekleştirilen bir penis protezidir. Sertleşme sorunu yaşayan erkekler cerrahi bir operasyonla penis protezi taktırabiliyorlar. Konuyla ilgili yapılan ereksiyon hapı, vakum cihazları ve enjeksiyon tedavisi gibi tedavilerle sonuç alamayan kişilerin yaptırdığı ve tek çözüm olarak sunulan operasyondur. Mutluluk çubuğu bu tür tedavilere yanıt vermeyen ve sertleşme problemi yaşayan insanlara yakılır. Prostat kanseri ve diyabet hastalığı gibi hastalıklar yaşayan insanlar da sertleşme problemi yaşıyorsa bu operasyonu yaptırabiliyorlar.

Mutluluk çubuğu fiyatı

Operasyon yaklaşık 1 saat ile 1.5 saat arasında sürer. Ameliyat esnasında peniste bulunmakta olan süngerimsi dokular kaldırılır ve kaldırılan kanallara silindir halinde 2 tane protez yerleştirilir. Ameliyat sırasında penis boyuna doktor tarafından karar verilir ve ameliyat olan kişinin anatomisine uygun protez yerleştirilir. Yerleştirilen silindirler tamamen deri altında kalır ve sonrasında fark edilmez. Mutluluk çubuğunun 3 çeşidi bulunmaktadır. Birincisi tek parçalı olarak bilinen malleabla bükülebilir ve gizlenebilir protez, ikincisi üç parçalı X olarak bilinen 3 parçalı şişirilebilir enine genişleyebilen protez ve sonuncusu ise üç parçalı AX olarak bilinen 3 parçalı şişirilebilir hem enine hem boyuna genişleyebilen protezdir. Protezlerin fiyatları ameliyata ve doktora göre değişiklik gösterdiği için en sağlıklı bilgi operasyonu gerçekleştirecek doktordan alınabilir. Mutluluk çubuğu operasyonu geçiren kişiler istedikleri zaman cinsel ilişkiye girebilmektedir.

Gizem Eroğlu
gizemeroğlu@haber35.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal