11.04.2022-09:02 (Son Güncelleme:11.04.2022-09:36)


1

Bella Hadid

Bella Hadid

Hadid kardeşlerin bir diğeri olan Bella Hadid de her fırsatta Müslüman olduğunu dile getiriyor. Tarzı ile fark yaratan Bella Hadid hatta bir dergiye verdiği röportajda Müslüman olmaktan gurur duyduğunu dile getirdi.



2

Gigi Hadid

Gigi Hadid

Son yıllarda yıldızı parlayan, en son Victoria Secret melekleri arasında yer alan dünyaca ünlü manken Gigi Hadid'in kökleri Orta Doğu ve Filistin'e kadar uzanıyor. Köklerini her daim dışa vurmaktan çekinmeyen Gigi Hadid'in babası Müslüman, annesi ise Hollandalı.



3

Mahershala Ali

Mahershala Ali

Oscar kazanan ilk Müslüman oyuncu ünvanına sahip olan Mahershala Ali de aslında Müslüman inanışlarına göre yaşıyor. Moonlight filmi ile eşsiz bir performans sergileyen ünlü oyuncu oldukça yetenekli de.



4

Akon

Akon

Müslüman babaya sahip Akon da Müslüman dinine inanan ünlüler arasında. Dünyada en çok bilinen Müslüman ünlüler çok eşliliği savunan Akon eleştiri oklarının altında.



5

Zayn Malik

Zayn Malik

Gençlerin sevgilisi Zayn Malik de Müslüman. Pakistan asıllı ünlü şarkıcı, Hristiyan anneye ve Müslüman babaya sahip olduğu için her iki dinin bayramını kutluyor.



6

Janet Jackson

Janet Jackson

Michael Jackson'ın kardeşi Janet Jackson, dinini değiştirip Müslüman olduktan sonra tesettüre girdi. Janet Jackson Müslüman olduktan sonra gözlerden uzak bir hayatı tercih ediyor.



7

Amal Clooney

Amal Clooney

Lübnan doğumlu Amal Clooney Müslüman olarak yetiştirildi. Giyim tarzının yanında avukatlığıyla da bilinen Amal Clooney, ünlü aktör Geoge Clooney ile evlendikten sonra iyice tanınır hale geldi.



8

Shaquille O'neal

Shaquille O'neal

Shaquille O'neal, üvey babası Müslüman'dı. Bu nedenle röportajlarında Müslüman olduğunu dile getirmiş.



9

Aziz Ansari

Aziz Ansari

Senarist, yazar, komedyen ve televizyon yapımcısı olan Aziz Ansari'nin on parmağında on marifet var. Ansari'nin Ateist olduğu söylense de aslında, ünlü isim Müslüman inanışlarına göre yetişmiş.



10

David Chappelle

David Chappelle

Aktör David Chappelle de Müslüman ünlüler arasında. Ancak ünlü aktör Müslüman olduğunu fazla dile getirmemeye özen gösteriyor.



11

Ice Cube

Ice Cube

Ünlü rap şarkıcısı ve oyuncu Ice Cube, Müslüman inanışa sahip. Ancak özel hayatını biraz rahat yaşıyor.



12

Mos Def

Mos Def

Şarkıcı Mos Def de Müslüman. Protest kişiliğiyle tanınan ünlü isim Müslüman inancını babası sayesinde aldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr