Murat Kekilli'den Suriyeli Çocuklara Konser

Ünlü şarkıcı Murat Kekilli, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Suriye’nin Azez ilçesinde yer alan Siccu konteyner kentinde “Çocuk Şenliğinde” konser verdi.

23.04.2019-20:34 - (Son Güncelleme: 23.04.2019-20:25) Murat Kekilli'den Suriyeli Çocuklara Konser

Ünlü şarkıcı Murat Kekilli, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla İHH’nın Suriye’nin Azez ilçesinde yer alan Siccu konteyner kentinde gerçekleştirdiği şenlikte konser verdi. Çocuklar verilen konserin yanı sıra çeşitli oyunlarla bayram sevinci yaşadı.

"23 NİSAN AYNI TÜRKİYE'DEKİ GİBİ KUTLANIYOR"

Programa Kilis Vali Yardımcısı Hakan Yavuz Erdoğan, Türk sivil toplum kuruluşları yetkilileri, AFAD yetkilileri ve Kilis İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri katıldı. Murat Kekilli, yaptığı açıklamada, “Burası Azez burada da 23 Nisan Çocuk Bayramı kutlanıyor. Aynı Türkiye’deki gibi kutlanıyor. Hatta daha coşkulu kutlanıyor diyebilirim. Bizi çok güzel ağırladılar çok sıcak davrandılar. Konserde emeği geçen tüm dostlarıma çok teşekkür ediyorum. Ben 23 Nisanı ülke toprakları dışında kutladığımız için çok mutluyum. Dünyanın her yeri insanlığa ait. Keşke insan çocuk gözüyle bakabilse. Bugün en azından onların gözüyle bakmayı hedefledik. Umarım başarmışızdır. Sanat camiasına bu konularda çok büyük görevler düşüyor. Neticede kanaat önderleri vizyon sahipleri bu insanlar. Suriye’ye gelsinler buradaki halkın terapiye ihtiyacı var. Sanat da iyi bir terapi aracı. Kullansınlar bunu. Her şey maddi karşılıkla ölçülmemeli. Bazı şeyleri Allah rızası için yapılmalı. Ben garanti veriyorum çok daha mutlu olacaklar” ifadelerini kullandı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal