22.11.2019-16:34 (Son Güncelleme:28.03.2024-18:01)


1

Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç, yeni albüm hazırlıkları ile ilgilenirken geçtiğimiz akşam Kuruçeşme'de bir mekandan çıkarken objektiflere takıldı.



2

Yoğun iş temposundan dolayı yorgun ve uykusuz olduğunu ifade den yakışıklı popçu Murat Dalkılıç, sevgilisi Hande Erçel'in yeni dizisi Azize'de ekrana getirilen sahne hakkında konuşmak istemedi.



3

Güzel oyuncu Hande Erçel, Kanal D ekranlarında yayın hayatına yeni başlayan Azize dizisinde rol almaya başladı.



4

Başrollerini Buğra Gülsoy ile paylaşan Hande Erçel'in dizide yayınlanan ilk bölümdeki hamam sahnesi geceye damgasını vurmuştu.



5

Hande Erçel'in hayat verdiği Azize karakterinin dizinin ilk bölümünde konağın hamamında uğradığı istismar sahnesi sosyal medyada büyük tepki topladı.



6

Yakışıklı popçu Murat Dalkılıç, sevgilisi ünlü oyuncu Hande Erçel'in yeni başlayan dizisini izlediğini ve oldukça beğendiğini ifade etti.



7

Muhabirlerden biri, Murat Dalkılıç'a Azize dizisinin ilk bölümünde ekrana getirilen hamam da yaşanan istismar sahnesini sordu.



8

Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç, 'Ben görmedim öyle bir sahne.' diyerek soruları geçiştirdi. Murat Dalkılıç'ın soru karşısına gerilmesi ise dikkatlerden kaçmadı.



9

Murat Dalkılıç son dönemde hem kendisi hem de güzel sevgilisi Hande Erçel'in çok yoğun bir şekilde çalıştığını bu nedenle görüşemediklerini söyledi.



10

Sevgilisini görmek için seti ziyaret ettiğini ifade eden Murat Dalkılıç, 'Arada bir sete gidiyorum, yoksa görüşemeyeceğiz.' dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr