Münih Otomobil Fuarı'na Bir Darbe Daha! Opel ‘Nein’ Dedi

Frankfurt Otomobil Fuarı'nın yerini alan Münih Otomobil Fuarı’nda bu yıl işler yolunda gitmiyor.

16.06.2021-14:42 - (Son Güncelleme: 16.06.2021-14:42) Münih Otomobil Fuarı'na Bir Darbe Daha! Opel ‘Nein’ Dedi

Stellantis’in ardından fuara katılmama kararı alan Opel’le birlikte, 6 Eylül'de başlayacak olan fuarda doldurulması gereken büyük bir boşluk oluştu. Kendi ülkesindeki otomobil fuarına katılmama kararı alan Opel, Münih’e darbe vurmuş oldu.

Fuar yetkilileri daha önce; ‘IAA Mobilite, saf bir otomobil fuarından, ‘heyecan verici lansmanlara’ ev sahipliği yapacak bir mobilite platformuna dönüşüyor’ diyerek ince şekilde otomobil üreticilerini küçümsemişlerdi.

Automotive News Europe'un haberine göre, bir Stellantis sözcüsü; ‘Stellantis Grubunun markaları bu yıl Münih'teki IAA'ya katılmayacak’ dedi.

Stellantis'in markalarının ve Opel’in fuara katılmama kararı alması kötü sürprizi de beraberinde getirdi. Ağustos ayında tanıtılacak olan yeniden tasarlanmış Astra'yı ilk kez sahneye çıkacaktı, şimdi ise yeni Astra’nın yüzünü ne zaman göstereceği belli değil.

VOLKSWAGEN GRUBU KÜÇÜK AMA ETKİLİ OLACAK!

Münih Otomobil Fuar’ının tadı büyük markaların çekilmesiyle biraz kaçmış gibi görünse de; Audi'nin olayı Project Landjet olarak bilinen elektrikli amiral gemisini tanıtılması bekleniyor. Modelin, elektrikli güç aktarma organı ve yaklaşık 404 mil (650 km) menzile sahip, büyük bir SUV olduğu söyleniyor.

Önceki raporlar, üretim modelinin 2024'te geleceğini öne sürmüştü, bu nedenle Audi'nin sadece bir konsept göstermesi mümkün. Ancak Project Landjet'in Bentley ve Porsche için de araçlar üretmesi bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal