Muharrem İnce'den CHP'ye Fotoğraf Tepkisi: Kim Bölücü Belli Oldu

Muharrem İnce, Bekir Coşkun'un cenazesinde Kemal Kılıçdaroğlu ile yan yana olduğu fotoğraftan kendisinin kesilip çıkarılmasına tepki gösterdi.

22.10.2020-14:53 - (Son Güncelleme: 22.10.2020-14:38) Muharrem İnce'den CHP'ye Fotoğraf Tepkisi: Kim Bölücü Belli Oldu

CHP Yalova eski Milletvekili Muharrem İnce, ‘Bin Günde Memleket Hareketi' sloganıyla başlattığı mitinglerine devam ediyor. Sakarya ve Kocaeli'de gerçekleştireceği ziyaretler öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Muharrem İnce, Bekir Coşkun'un cenaze töreninde solunda yer aldığı fotoğraf karesinde kendisinin bulunduğu bölümün kesilerek paylaşılmasına tepki gösterdi.

"BÖLÜCÜ KİMMİŞ HERKES GÖRDÜ"

Fotoğraf karesinde kendisini kesenleri bölücülükle suçlayan İnce, "O fotoğrafı çeken, fotoğrafın CHP'nin resmi sitesinde yayınlanmasına izin verenlere teşekkür ediyorum. Partide bölücü kimmiş herkes görmüş oldu. Fotoğrafı çeken kişi, yayan kişi ve onay veren kişiye bölücülerin kim olduğunu gösterdiği için teşekkür ediyorum" diye konuştu.

"MUHALEFET ÖNCE KENDİNE BAKSIN"

Muhalefetin 'Bizi saray karıştırıyor, bize müdahale ediyor' diyerek yalan söylediğini dile getiren İnce, "Azerbaycan konusunda, partiden farklı açıklamalar yapıyorsan bunun sarayla ne alakası var. İskambil kağıdıyla ekonomiyi düzeltmeye çalışıyorsan kendine bakacaksın." ifadelerini kullandı.

"Değerli bir ağabeyimizi son yolculuğuna uğurlarken çekilen fotoğrafı sen kesiyorsan, kendini tartışmaya açıyorsan kendine bakacaksın. Hem hata yapacaksın hem de suçlu arayacaksın." şeklinde açıklama yapan İnce, sözlerine şöyle devam etti:

"Bölücünün kim olduğu da, yanlışı kimin yaptığı da, ortalığı kimin karıştırdığı da ortadadır. İktidarın karıştıracak takati yok. Biraz akıllı bir muhalefet olsa bunları göndereceğiz ama muhalefet önce kendine baksın. 'Dış güçler bizi karıştırmak istiyorlar' gibi söylemlerden bir an önce vazgeçmeleri lazım."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal