Muğla Sahillerinde Sezon Sonu Yoğunluğu

Muğla'nın en çok rağbet gören tatil yeri olan Marmaris ve Fethiye sahillerinde sezon sonu olmasına rağmen mevsim normalleri dışında etkili olan sıcaklıktan ötürü yoğunluk meydana geldi.

19.09.2019-14:12 - (Son Güncelleme: 19.09.2019-13:59)

Muğla'nın en çok rağbet gören tatil yeri olan Marmaris ve Fethiye sahillerinde sezon sonu olmasına rağmen mevsim normalleri dışında etkili olan sıcaklıktan ötürü yoğunluk meydana geldi.

Marmaris Meteoroloji Müdürlüğü tarafından gündeme getirilen bilgiye göre, ilçede günün en yüksek hava sıcaklığı 34, deniz suyu sıcaklığı da 25 derece olarak belirlendi.

Sıcak havadan ötürü denize gitmeyi tercih eden yerli ve yabancı turistler ilçedeki plajları doldurdu. Marmaris'te, Belediye Halk Plajı, Uzunyalı, Turunç ve İçmeler sahillerinde yoğunluk meydana geldi.

Gün İçinde Hava Sıcaklığının 33, Deniz Suyu Sıcaklığının ise 28 Derece Olduğu Belirlendi

Plajlarda güneşlenen tatilciler sıklıkla denize girerek serinlemeyi sürdürdü, bazı tatilciler ise su sporları üzerinde yoğunlaştı.

Marmaris Körfezi'nde adrenalin sevenler deniz paraşütü ve jetskiyi tercih etti. Bu durum körfezde renkli görüntüler meydana getirdi.

Gün içinde hava sıcaklığının 33, deniz suyu sıcaklığının ise 28 derece olarak belirlendiği Fethiye ilçesindeki plajlarda serinlemek isteyen yerli ve yabancı turistlerle etkili oldu.

Ziyaretçilerin bazıları Ölüdeniz Mahallesi'ndeki Kumburnu ile Belcekız plajlarında denize girdi, kumsalda güneşlendi. Macera tutkunu ziyaretçiler de Babadağ Hava Sporları Rekreasyon Merkezi'nden yamaç paraşütüyle uçuş gerçekleştirdi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal