06.10.2022-13:09 (Son Güncelleme:26.09.2023-12:33)


1

Bu zamana kadar Türkiye’nin gündemini sarsan bir sürü itiraf canlı yayında izleyiciler tarafından görüldü ve bu itirafların birçoğu kan dondurucu nitelikteydi. Polis ile birlikte çalışan Müge Anlı’nın, çözemediği olay neredeyse yok denecek kadar az. Bu programları izleyenler, ülkemizde ne kadar ahlaksızlık olduğunu ve en yakınına bile güvenemeyeceğini öğrenmiş durumda. Aslında bu programlar bize tamamen gerçeği, bizim de yaşayabileceğimiz olayları gösteriyor. Kimse, "Benim başıma gelmez" dememeli çünkü hayatta en ummadığımız anda en ummadığımız şey maalesef başımıza gelebilir. Bu tür programları izleyerek ülkede neler yaşandığını görmek ve o yaşananların önüne geçebilmek için önlemler alınması gerekmekte. İnsanların ailelerine yaptıkları, eşlerine, çocuklarına, komşularına yaptıkları acımasızlıklar resmen kan donduruyor. ‘Yok artık, bunu da yapmamıştır’ dediğimiz olayların sonucunda gelen itiraflar, yapılanı gösterdiğinde bizleri şoka sokuyor. Bazen öyle itiraflar geliyor ki, uzun zaman etkisinden çıkamıyor, Müge Anlı ile beraber bizde olay hakkında çözüm üretmeye çalışıyoruz. Bazen olayları kendi olayımızmış gibi benimsiyor, televizyon başından bir türlü ayrılamıyoruz. Olay çözümlenene kadar geceleri gözümüze uyku girmiyor. Her yeni itirafta, olay seyrini değiştiriyor ve bizde ekran başında itiraflar üzerinden çözümler üretmeye çalışıyoruz.



2

Döndü Boztepe olayı

Döndü Boztepe olayı

Müge Anlı yeni sezona bomba gibi başladı. Geçen sezon kayıp olarak aranan Döndü Boztepe'nin cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Anlı olaya dair yaptığı açıklamada, Boztepe'nin cesedinin parçalarının bir ahırda bulunduğunu açıkladı.



3

Leyla Aydemir cinayeti

Leyla Aydemir cinayeti

Geçtiğimiz yıllarda Müge Anlı'ya konu olan minik Leyla Aydemir davası devam ediyor. Türkiye'yi yasa boğan cinayetin ardından zanlılar tutuklanmış, geçtiğimiz aylarda ise berat kararı verilmişti. Ancak Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, Leyla Aydemir'in ölümüne ilişkin yeniden yargılanan 7 sanık hakkında verilen beraat kararını hukuka aykırı bularak hükmün bozulmasını talep etti.



4

Eşme Akıncı olayı

Eşme Akıncı olayı

13 gündür kendisinden haber alınamayan Eşme Akıncı Müge Anlı ve ekibi sayesinde bulundu. Ahırda bulunan kadının son hali izleyenlerin ağzını açık bıraktı. Eşme Akıncı'nın olaya ilişkin jandarmaya 2 kişinin adını verdiği aktarıldı. Aziz Bey'in bacanağı Ahmet Burçak gözaltına alındı.



5

Şükrü Güvenilir cinayeti

Şükrü Güvenilir cinayeti

Programa üzücü bir haberle başlayan Müge Anlı, Şükrü Güvenilir'in cinayete kurban gittiğini söyledi. Stüdyoda sesler yükselirken Müge Anlı yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Ne yazık ki programımızı işlediğimiz konularla ilgili üzücü bir gelişmeyle açıyorum. 31 Ocak Salı günü aracıyla beraber Antalya'da kaybolan 7 çocuk babası, 64 yalındaki Şükrü Güvenilir'in kaybının 14. gününde bir cinayete kurban gittiği ortaya çıktı." Acı haber sonrası Sevgi gözyaşlarına boğulurken Müge Anlı olaya ilişkin detayları anlattı. "İş arkadaşı 34 yaşındaki Bekir Demiray cinayet büro amirliğindeki sorgusunda olay gecesi alkol almak için buluştuklarını söyledi. Demiray, daha sonra Şükrü Güvenilir'in kendisine küfür ettiği gerekçesiyle başına vurarak öldürdüğünü itiraf etti. Antalya Asayiş Şube Müdürlüğü Şükrü Güvenilir'in Isparta il sınırları içindeki bir araziye gömüldüğünü ortaya çıkardı."



6

Stüdyo karıştı

Stüdyo karıştı

Müge Anlı, Haymatlos ailesinin dramını ele almaya devam ediyor. Babasının kendisini diğer kardeşlerinden ayırdığını iddia eden Galip Bey, kardeşi Erdal Bey ile canlı yayında tekrar yüzleşti. Cimbil soyadı yerine Gül soyadlı vefat etmiş bir kişinin kimliğine kaydedildiği ortaya çıkan Galip Bey ile Erdal Bey arasında gerilim yaşandı. Müge Anlı ile Tatlı Sert stüdyosu bir anda karıştı. Taraflar birbirlerinin üzerine yürürken, olaya güvenlik müdahale etti.



7

Müge Anlı’ya katılan acılı anne Hamide’nin kaybolan zihinsel engelli kızı hakkında anlattıkları duyanları hayrete düşürdü. Acılı anne, Melike'nin 11 yıldır evden kaçtığını, ilk kaçtığında ise 14 yaşında olduğunu ve bu kaçışların 18 yaşına geldiğinde sürekli olmaya başladığını anlattı. Melike'nin her evden kaçışında ya karnında ya da kucağında bir çocukla geri döndüğü belirtildi. Stüdyodaki herkeste büyük şaşkınlığa yol açan Melike'nin bu yüzden şu anda 3 farklı kişiden 4 tane çocuğu var. Melike'nin çocuklarından 3’üne anneanne bakıyor, 1’i babasında kalıyor. İlki dedesinin üzerine kayıtlı, ikincisinin babası bilinmiyor. Son üç çocuğu resmi nikahlı görünen kocasının üzerine kayıtlı. Ancak şu anda boşandığı için Melike'nin resmi nikahı bulunmuyor.



8

Mehmet Tunç

Mehmet Tunç

Müge Anlı yine Türkiye'nin gündemine oturan bir kayıp vakasını ele aldı. 78 yaşındaki kadının kaybının üzerine ailesi Müge Anlı'ya başvurdu. Yaşlı kadının en son görüldüğü kişi olan köy halkının korkulu rüyası Mehmet Tunç, dün canlı yayına bıçakla girmeye çalışmıştı. Bugün ki yayında ise Tunç'un köy halkının evlerine gece geç saatlerde girdiği ve çatılardaki destek odunlarını keserek, evlerin yıkılmaısına neden olduğu ortaya çıktı. Adam hakkında ortaya çıkan gerçekler ise izleyenleri şaşkına çevirdi.



9

Müge Anlı Mustafa Yılmaz olayı

Müge Anlı Mustafa Yılmaz olayı

Müge Anlı, öldürüldüğü düşünülen Mudstafa Yılmaz'ı arıyordu. Yılmaz'ın annesi ve eşi genç adamın kuzeni tarafından öldürüldüğü iddia ediliyordu. Yaşanan son dakika gelişmesinde şüpheli aile ferrtlerinin gözaltına alındığı belirtildi. Stüdyoda bulunan Havva hanım ise katil zanlısı olduğu düşünülen Fatih'in annesi olarak canlı yayında göz altına alındı. Yayına telefonla katılan biz şahit ise, Mustafa'nın kuzeni tarafından namus cinayetine kurban gittiği iddia edildi. İtiraf sonrası stüdyoda ortalık karıştı.



10

17 yaşındaki kızı kandıran üfürükçünün canlı yayında söyledikleri polis ekiplerini harekete geçirdi. Anlı, polis ekiplerinin 17 yaşındkai kızı kandıran Süleyman'ı almaya geldiğin açıkladı. Stüdyodan kaçmak isteyen adamı ise güvenlik görevlileri durdurdu.



11

Sinan'ın tavırları Müge Anlı'yı sinirlendirdi

Sinan'ın tavırları Müge Anlı'yı sinirlendirdi

Müge Anlı’ya konu olan Türkiye’nin gündemine oturan kayıp Arife Gökçe olayında sıcak gelişmeler yaşandı. 70 yaşındaki kadının kaybında başşüpheli olan Sinan, verdiği çelişkili ifadelerle herkesin tepkisini çekmişti. Arife Gökçe olmak üzere birçok kadına cinsel saldırıda bulunan Sinan, 2018 yılında 12 yaşındaki bir çocuğa cinsel istismar suçundan gözaltına alındı. Televizyonda Sinan’ı göre A.A isimli genç kendisini 12 yaşında istismar eden Sinan Sardoğan’ı teşhis ederek, emniyetin yolunu tuttu. Yapılan şikayet sonrası Sardoğan tutuklandı. 23 suç kaydı bulunan Sinan, Arife Gökçe hakkında henüz bir şey söylemediği belirtildi. 70 yaşındaki kadın hala kayıp.



12

Müge Anlı Arife olayında skandal

Müge Anlı Arife olayında skandal

Müge Anlı'da yaşanan olay Türkiye'nin gündemine oturdu. 70 yaşındaki kadına cinsel içerikli mesajlar atan, taciz eden Sinan'ın, stüdyoda söyledikleri herkesi kızdırdı. Kayıp kadın hakkında çelişkili ifadeler veren Sinan, ağızları açık bıraktı. Sapkın adamın söylediklerine daha fazla dayanamayan kayıp kadının oğlu, Sinan'a saldırdı.



13

Müge Anlı'da gündem olan Derya'dan yeni paylaşım

Müge Anlı'da gündem olan Derya'dan yeni paylaşım

Müge Anlı'ya konu olan Selim Yalçınkaya cinayetinin azmettiricisi olduğu iddia edilen Derya Yalçınkaya sessziliğini bozdu. Müge Anlı'nın programından bir anda ayrılan Derya'nın intihaer ettiği söylenirken, genç kadından paylaşım geldi. Derya'nın paylaşımın altına yaptığı manidar yorum ise fikkat çekti.



14

Rıfat Bey ile eşi Narin Çakırbeyli canlı yayında yüzleşti. Narin Çakırbeyli eski kocasıyla evli olduğu sırada yaşadıklarını anlatıp annesinin de damadıyla kaçtığını söyledi. Müge Anlı duydukları karşısında şoke oldu.



15

Müge Anlı'da DJ Gezgin cinayetinde yeni gelişmeler yaşandı. Yayına bağlanan bir izleyici, Gediz Deltası bölgesine bir aracın geldiğini, Cemal'in elinde ise büyük bir çuval olduğunu söyledi. Oturur bir vaziyette silüet gördüğünü belirtti. Ayrıca, "İçinde oldukça kilolu bir adam varmış ve oturur bir vaziyetteymiş gibi duruyordu. Adam bizi görünce hemen bagajı kapattı panikledi" dedi. Fatma ise canlı yayında ağladı.



16

Tedavi parasını alan ve ortalardan kaybolan Ömer, adını Ezel Bayraktar olarak değiştirdi, hasta yengesinin tedavi parasını sağda solda yiyen adamın stüdyodaki ifadeleri izleyenleri şaşkına çevirdi.



17

Ezel’in programa katılan annesi ve ablası, hasta kadına söyledikleri ile tepkilerin odağı oldu.Yaşanan hırsızlık olayında, hasta kadının tedavi parasını yiyen Ezel’in, cahil olduğunu ve parayı ödünç aldığını söylemesi başta Müge olmak üzere herkesi delirtti.



18

Bayraktar’ın annesi, “yani bu hastalık. Herkeste var. Hemen ölünmüyor” sözleri ağızları açık bıraktı. Ölüm döşeğinde olan kadın için söylenenlere deliren Müge Anlı, öfkesini kontrol edemedi. Yayını yarıda kestiler.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr