26.03.2016-14:39 (Son Güncelleme:06.09.2022-16:35)


1

Müge Anlı'ın eski eşinden çok konuşulacak açıklama

Müge Anlı'ın eski eşinden çok konuşulacak açıklama

Ekranların başarılı ismi 93 yılında kendisi gibi gazeteci olan Burhan Akdağ ile evlendi. İkilinin bu beraberlikten Lidya isminde bir kızları oldu. Anlaşamadıklarını yüzünden boşanan çift, ikinci kez evlenmiş ancak evliliklerini sürdürememişlerdir.



2

İkinci kez boşanma kararı alan Müge Anlı’nın o dönemlerde eşinden şiddet gördüğü ve karakola şikayette bulunduğu belirtilmişti.



3

Geçtiğimiz aylarda yeniden evlenen Anlı’nın eski eşinden çok konuşulacak itiraf geldi.



4

Kızının ondan uzak tutulduğunu iddia eden Burhan Akdağ, ‘’Koynumdaki Yılan’’ isimli bir kitap yazarak kızına duyduğu özlemden bahsetmiştir. Burhan Akdağ olaylar hakkında bazı açıklamalar yapmıştır. Akdağ şu açıklamalarda bulundu; ‘’Bir kitap yazdım çünkü, kendi aldığım eve girdiğim söylenerek “hırsız” dendi. Uygulamadığım bir şiddet için şikayet edildim, karakollarda terörist veya katil muamelesi yapılıp kelepçe takıldı. Boşanmıyorum diye durmadı bana “Çeteci” dedi. İçip içip huzursuzluk çıkarıp Müge Anlı’yı taciz ettiğim söylendi. Mal mülk davası güdüyor, hakkı olanı istemiyor dendi, kendi aldığım arabayı çaldığım gerekçesiyle dava açıldı' ifadelerini kullandı.



5

Yaşadıklarını anlatmaya devam eden Akdağ, şu sözleri ile şok eden açıklamaya imza attı; ' Kendi ellerimle büyüttüğüm minik Lidoş’um benden uzaklaştırıldı, onun psikolojisini bozduğum söylendi. Müge Anlı’nın avukatı Yaşar Ağsu babamı dövdü, bizim tahrik edip saldırdığımız söylendi'



6

Anlı yüzünden zor zamanlar geçirdiğini ifade eden Akarsu; 'Üç yıl içinde hakkımda yapılan şikayetler yüzünden adeta şikayet manyağı oldum. Evimdeki bütün özel eşyalarım, mesleki CD ve kaset arşivim, özel dosyalarım taşındı, bana yine hırsız dendi.



7

Kendisinin ismi adı aşk dedikodularında anıldı, benim çapkın ve sadakatsiz olduğum söylendi. Başladığım projeleri onun baskısı yüzünden rafa kaldırmak zorunda bırakıldım. Sürekli verilen dilekçelerle karakollara ifade vermekten uygulamaya çalıştığım projeler yok edildi. Kızımı görmek için icra dairelerinin kapılarında saatlerce bekledim.



8

Hukuki olarak kızımı ayda iki kez pazar günü sabahtan akşama kadar, yılda bir kez de on gün görebilme iznim olduğu halde ıvır zıvır gerekçelerle kızım benden uzaklaştırıldı. Kızımla yalnız ve rahat görüşebilmek için okul servislerinin yolunu gözler hale getirildim. Bu kitabı yazdım çünkü hayatım ertelendi.' sözlerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr