27.07.2020-14:31 (Son Güncelleme:28.03.2024-19:50)


1

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının gündeminde şu sıralar Şiar Kılıç olayı yer almaktadır. Anne Gülüzar Amanet ve birlikte Hami Kıcı'nın Şiar'ı dövüp, bilerek yangın çıkardıkları iddiaları canlı yayında masaya yatırıldı. İşte Şiar Kılıç hakkındaki son haberler...



2

Anne Gülüzar Amanet ve birlikte yaşadığı Hami Kıcı'nın Şiar Kılıç'ı dövüp, öldürdükten sonra yangını bilerek çıkardıkları günlerdir ülke gündeminde yer alıyor.



3

Sakarya'nın Kocaali ilçesinde geçtiğimiz Nisan ayında 9 yaşındaki Şiar Kılıç, yangın çıkan evde mahsur kalmış ve hayatını kaybetmişti. Şiar Kılıç'ın babası oğlunun şüpheli ölümünün araştırılmasını istedi ve Müge Anlı'ya başvurdu.



4

'Üç çocuğumun nasıl öleceğini rüyamda gördüm!' diye konuşan anne Gülüzar Amanet'in çelişkili sözleri akılları karıştırdı. 'Şiar 13 yaşına gelmeden ölecek' diyen kadının yaşanacaklarını önceden rüyalarında görüyorum sözleri şaşkınlık yaratmıştı.



5

Canlı yayına telefonla bağlanan ve isimlerinin gizli kalmasını isteyen izleyiciler küçük çocuğunun gizemli ölümünden anne ve üvey baba Hami Kıcı'nın sorumlu olduğunu söylediler. İddialar 9 yaşındaki çocuğun ölümüne yangın süsü mü verildi?' sorusunu getirdi.



6

Gülizar Emanet’in komşuları, Müge Anlı programına bağlanarak tanık oldukları olayları anlattı. Pek çok görgü tanığı Gülizar Emanet’in çocuklarını dilendirdiğini, şiddet uyguladığını iddia etti. Emanat’in eski evlerinden birini temizleyen görgü tanığının sözleri ise herkesi şaşkınlığa uğrattı. Tanık, 'Evin duvarları sade kandı, örtündükleri yorgan kandı. Kanlı parmak izleri vardı. Çocukların her yerinde yara vardı, hele oğlan var ya çok kötüydü'şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr