12.11.2019-09:29 (Son Güncelleme:29.03.2024-14:35)


1

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert programının ekrana getirilen son bölümü ağızları açık bıraktı. Sevgi Demir adlı kadın birliktelik yaşadığı oğlunun babasının 8 ayrı kadınla daha ilişki yaşadığını öğrendi.



2

8 kadından 5 çocuğu olduğunu iddia eden Sevgi Demir'in anlattıkları stüdyodakileri ve ekran başındakileri şaşkına çevirdi.



3

Sevgi Demir, yaşadıklarını şu sözlerle anlattı 'Üç sene evli kaldım. Kendisi, Vuslat (oğlu) üç günlükken bizi bırakıp gitti. 'Anneciğim reklam geldi, kapatır mısın?' (çocuğu) dedi. Telefonu elime aldım, o sırada WhatsApp'ına (Ömer'in) girdim. Bir kadın ona mesaj yazmıştı, 'ömrüm' diye. Sonra mesajları kurcalamaya devam ettim, 'O evden hemen çıkmalısın, Ahmet eve gelecek.' mesajlarını gördüm. Daha sonra, 'ömrüm' ve 'seni çok seviyorum' mesajlarını gördüm. 'Seni çok seviyorum' mesajına elimi getirdim ve eline telefonu tutuşturdum. Oğlumu da alarak evden çıktım.



4

Selin hanımla irtibata geçtiğimde o bana başka bir şey anlattı, ben ona farklı bir şey anlattım. Daha sonra bilgileri birleştirdik. Zengin kadınları bulduğunu, daha sonra çocuk yaparak kendine bağladığını ve daha zengin bir kadın bulduğunda ondan da çocuk yaptığını öğrendim. Tek önemsediği şey para... Şu an evli bir kadınla birlikte, maddi imkanı da çok yüksek. Dört numara olan eşini bıraktığını ve hayatında olmadığını anlattı.



5

Beni, bu iş için (farklı bir kadınla evlenmek ve çocuk yapmak) kullanmaya çalıştı. Kabul etmedim. Benimle beraber 8 kadın, 5 çocuk var. Çok fazla çocuk olduğuna eminim, ben nasıl sesimi duyurduysam lütfen onların da bir şekilde anlatmasını istiyorum.' dedi.



6

Sevgi Demir'in adını verdiği Selin de Müge Anlı'nın canlı yayınına katılarak 'Benimle tanıştığında evliydi; ama ben onun sonradan evli olduğunu (Safiye hanımla) öğrendim. Şöyle ki, bana ilk tanıştığımda 'Ben evliyim, boşanma aşamasındayım. Eşim benden 9 yaş büyük. Zamanla yaş farkı ortaya çıktı. Bunu bahane ederek ayrılmak istediğimi söylediğimde de hamile kaldığını söyledi' dedi. Safiye hanım da belli bir yaşa geldiğini, bu yaştan sonra da oğluna bir kardeş istediğini söylüyor. Ben, Ömer'le 2011'in Nisan ayında tanıştım. Bana dedi ki, "Ben büyük kızımla beraber şu anki eşimden ayrıldım. Annemin yanımda kalıyorum." Kızı geldiğinde, "Babamla biz babaannemde kalıyoruz.' dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr