24.09.2020-14:50 (Son Güncelleme:25.04.2024-08:41)


1

Müge Anlı'da araştırılan Osman Gül olayında yeni bir gelişme yaşandı. 11 Eylül'de Çatalca'ya arsa bakmaya giden ve ortadan kaybolan Osman Gül'ün 80 bin lira borcu olduğu kişi tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Gül'ü öldüren kişinin ise 25 yıllık yakın arkadaşı olduğu öğrenildi.



2

5 çocuk babası Osman Gül, 11 Eylül'de Çatalca'ya arsa bakmaya gitmiş ve İstanbul Çatalca İzzetin köyünde ölü olarak bulunmuştu. Olay yerinde bulunan emlak ilanından yola çıkan polis ekibi ise afişin üzerindeki telefon numarasından şüphelinin Bekir D. olabileceği değerlendirmesini yaptı.



3

Bunun üzerine JASAT ekipleri, 87 güvenlik kamerasından alınan yaklaşık 400 saatlik görüntüyü inceledi. İnceleme sonucunda cinayet zanlısının Bekir D. olduğunu tespit etti. Bekir D., Jandarma ekiplerinin sıkı takibiyle bulundu ve Başakşehir'deki adresinde gözaltına alındı.



4

Edinilen bilgiye göre Osman Gül'ün daha önce Bekir D. ile arasında verdiği borcu ödemesini istemesi üzerine tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Bekir D'nin Osman Gül'ü araçta bulunan çekiçle kafasına vurarak öldürdüğü öğrenildi.



5

Bekir D.’nin İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından ifadesi alındı. Cinayeti işlediğini itiraf eden Belir D., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr