Müge Anlı yeni sezonda olacak mı? 2022 Müge Anlı ile Tatlı Sert ne zaman başlayacak?

Araştırmacı gazeteci Müge Anlı’nın sunuculuğunu yaptığı Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yeni sezonu hakkındaki araştırmalar devam ediyor. Peki Müge Anlı yeni sezonda olacak mı? 2022 Müge Anlı ile Tatlı Sert ne zaman başlayacak? İşte konu hakkında merak edilenler...

08.08.2022-10:10 - (Son Güncelleme: 08.08.2022-10:10)

ATV ekranlarının en sevilen programlarından birisi olan Müge Anlı ile Tatlı Sert’in yeni sezonu hakkındaki araştırmalar devam ediyor. Sezonlardır ekranlarda olan programın ne zaman ekranlarda olacağını öğrenmek isteyen izleyenler arama motorlarını meşgul ediyor. Peki Müge Anlı yeni sezonda olacak mı? 2022 Müge Anlı ile Tatlı Sert ne zaman başlayacak?

2022 Müge Anlı ile Tatlı Sert ne zaman başlayacak?

Geçtiğimiz aylarda sezon finali yaparak tatile giren Müge Anlı ile Tatlı Sert’in sunucusu Müge Anlı, programın son bölümünde yaptığı açıklamada Emniyet Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlendiğini açıklamıştı. Geçtiğimiz günlerde babası İhsan Anlı’yı kaybeden Müge Anlı’nın şu sıralarda tatilde olduğu ifade ediliyor. 

Müge Anlı yeni sezon

Müge Anlı yeni sezonda olacak mı?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yeni sezonunun ne zaman başlayacağı konusunda resmi bir açıklama yapılmadı. Program geçen yıl 30 Ağustos tarihinde yeni sezona başlamıştı. ATV’nin Müge Anlı ile Tatlı Sert’in yeni sezon tarihini 29 Ağustos 2022 olarak açıklaması bekleniyor. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal