Altın Kelebek Ödül Töreni'nde Müge Anlı'nın Zor Anları!

Bu yıl 47’ncisi düzenlenen Altın Kelebek Ödül Töreni’nde ödüller sahibini buldu. “En İyi Gündüz Kuşağı Programı ve En İyi Kadın Sunucu” ödüllerini alan Müge Anlı duygu dolu anlar yaşadı…

23.02.2021-11:20 - (Son Güncelleme: 06.12.2021-12:01) Altın Kelebek Ödül Töreni'nde Müge Anlı'nın Zor Anları!

Yıllardır sürdürdüğü kaliteli duruşunu bozmayan ve yaptığı program ile halkın güvenini kazan nadir isimlerden biri olan Müge Anlı Altın Kelebek Ödül Töreni’nde ödüle layık görüldü. Ünlü sunucu ödülünü almak için katıldığı törende gerçekleştirmiş olduğu konuşma ile gündeme geldi. Müge Anlı . “En İyi Gündüz Kuşağı Programı ve En İyi Kadın Sunucu” dallarında ödül alarak, yaptığı konuşma sonrasında göz yaşlarına hakim olamadı.

MÜGE ANLI’NIN DUYGU DOLU ANLARI

Ekranların en sevilen “Müge Anlı ile Tatlı Sert” programı ile gönüllere taht kuran ve aydınlattığı olaylar ile güvenilir isimler arasında yerini alan ünlü sunucu, dün gece ödül törenine katıldı. Bu yıl 47’ncisi düzenlenen Altın Kelebek Ödül Töreni’nde her yıl olduğu gibi yıldızlar geçiti yaşandı. Ünlülerin şıklık yarışında olduğu gecede, Müge Anlı’nın duygu dolu konuşması geceye damga vurdu. Ünlü sunucu “En İyi Gündüz Kuşağı Programı ve En İyi Kadın Sunucu” dallarında ödüle layık görülürken, sahneye ödülünü almak için çıktığında duygu dolu anlar yaşadı.

müge anlı

ANLI KONUŞMAKTA GÜÇLÜK ÇEKTİ

Ünlü sunucu Müge Anlı yaptığı konuşma sırasında gözyaşlarına hakim olamayarak; “Güzel sunucu konuşmasında; “İçimdeki kelebekleri harekete geçiren 'Altın Kelebek' heyecanını bana yaşatan, 14 yıldır benimle yürüyen herkese teşekkür ederim. Bir avuç arkadaşımla çıktığım bu yolda milyonlarca isimsiz kahraman benimle yol aldı. Kötü insanlarla aynı havayı solumak istemiyorduk. Eşlerin, çocukların gözyaşlarını dindirdik. Aşk evleri kurduk onlarca yardım yaptık en güzeli de birlikte yaptık. Her gün şükrediyorum ve geriye dönüp baktığımda 'iyi ki' diyorum” sözleriyle cümlelerini noktaladı. İki ödül birden alan Müge Anlı’ya alkışlar eşlik etti. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal