21.11.2019-11:21 (Son Güncelleme:24.04.2024-21:38)


1

ATV ekranlarının en çok izlenen programlarından olan Müge Anlı ile Tatlı Sert geçtiğimiz gün yayınlanan yeni bölümü ile yine sosyal medyanın gündemine oturdu.



2

Sultan Kurum adlı kadın Afyonkarahisar'dan programa başvuruda bulundu. Kurum, 12 yaşındayken eşine aşık oldu ve onunla 14 yaşındayken nikah masasına oturdu.



3

Sultan Kurum, eşi ve oğlunun soba alıyoruz deyip evden çıktığını ve bir daha geri dönmediklerini anlatırken verdiği detaylar izleyenleri ekran başına kilitledi.



4

Sultan Kurum, eşinin evden gitmesinden yaklaşık 1 ay önce Selda adında bir kadınla yasak aşk yaşadığına dair şüphelerinin arttığını söyledi.



5

Sultan Kurum'un eşi Metin Kurum, canlı yayına bağlanarak eşinden boşanmak istediğini söylerken oğlunun da yanında olduğunu ifade etti.



6

Sultan Kurum, evden ayrılan eşi canlı yayına bağlanınca oğlunu sormak yerine aşka konular hakkında konuşmaya başlaması üzerine Müge Anlı sinirlendi.



7

Kadının anlattıkları üzerine kendisine hakim olmayan Müge Anlı, 'Yani biz sınavda ter dökerken sen kısır yiyordun görümcelerinle.' dedi.



8

Müge Anlı'nın Sultan Kurum adlı kadına gösterdiği evlilik tepkisinin ardından sosyal medyada TT listesine girerek en çok konuşulan konular arasında yerini aldı.



9

Bir sosyal medya kullanıcısı 'Bu eleştiriler çok acımasız bence. Evet, erken yaşta evlenmek, evliliği eğitime tercih etmek tüm hayat mal olacak çok büyük bir hata fakat her kadın aynı şartlarda yetişmiyor. Kadını azarlamak yerine aile eğitimi ve bilincine dikkat çekmek daha doğru bir davranış olur.' yorumunu yazdı.



10

Bir başka sosyal medya kullanıcısı ise 'İyi de o kadının hayatı nasıldı? Hayattan beklentileri neydi? Ailesi kötüydü belki kaçışı yeni bir aile kurmakta buldu, nereden bileceksin konuşması kolay. Ben de okuyorum iyi de bir mesleğim var ama empati özelliğimi kaybetmiyorum.' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr