MSB: Hangi Deliğe Girerlerse Girsinler Arayıp, Bulup Yok Edeceğiz

MİT ve TSK'nın koordineli şekilde operasyonda MSB Twitter'dan ''Hangi deliğe girerlerse girsinler arayıp, bulup yok edeceğiz.'' açıklamasıyla 5 PKK'lının öldürüldüğünü açıkladı.

31.05.2021-12:49 - (Son Güncelleme: 31.05.2021-14:53)

TSK ve MİT'in başarılı operasyonu ile eli kanlı terör örgütü PKK'nın sözde Suriye sorumlusu 'Sofi Nurettin' kod isimli terörist Irak'ta etkisiz hale getirilmişti.

TSK ile MİT'in koordineli yürüttüğü operasyonlarda,

İçişleri Bakanlığı ve INTERPOL tarafından kırmızı bültenle aranan PKK Merkez Komitesi ve HPG Askeri Konsey üyesi Sofi Nurettin kod isimli eli kanlı terörist, 8 Mayıs 2021'de Milli İstihbarat Teşkilatı ve TSK tarafından koordineli gerçekleştirilen operasyonla etkisiz hale getirilmişti.

Devam eden operasyonlarda PKK'nın inlerine girmeye devam eden Kahraman Komandolar bugün yine tarih yazdı...

Gara'da bebek katili 5 PKK'lının leşleri havaya uçuruldu.

MİT ve TSK'ın birlikte yürüttükleri koordineli operasyon sonucun da Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde yerleri tespit edilen eli kanlı terör örgütü mensubu 5 PKK’lı terörist, hava harekâtı ile leşleri yere serildi.

MİT ve TSK'nın koordineli şekilde yürüttükleri operasyon birlikte omuz vererek ortak yürüttükleri operasyona çıktı, bebek katili teröristlerin inlerini başlarına yıkarak tarih yazıldı.

Irak’ın kuzeyi Gara bölgesinden kuş uçurtmayan Kahraman Komandolar, MİT’in yerlerini tespit ettiği teröristlerin bulunduğu bölgeye hava harekatı gerçekleştirdi.

5 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

TSK ve MİT unsurları, bölücü eli kanlı terör örgütü mensubu olan 5 PKK’lının leşlerini havaya uçurdu.

ARAYIP, BULUP YOK EDECEĞİZ

Başarılı operasyonu Milli Savunma Bakanlığı, sosyal medya hesabından paylaştı, ''Hangi deliğe girerlerse girsinler arayıp, bulup yok edeceğiz.'' ifadelerine yer verildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal