Morpa Kampüs Nedir, Morpa Kampüse Nasıl Üye Olunur?

MEB müfredatına uygun binlerce içerik üreten Morpa Kampüs’e nasıl üye olunur? Morpa Kampüs’ün deneme üyeliği var mı? Hepsi haberimizde.

31.01.2019-17:12 - (Son Güncelleme: 10.11.2021-17:48) Morpa Kampüs Nedir, Morpa Kampüse Nasıl Üye Olunur?

1980’de dünya ve Türk klasiklerini yayımlamak için hayatına başlayan Morpa, 2007 yılından beri yeni teknolojileri kendi bünyesinde barındırıp eğitim vermeye başladı. Sektöre yepyeni bir soluk getiren Morpa Kampüs, öğrencilerin eksiklerini gidermek ve bitirilen konuların tekrar edilmesi için kuruldu. Peki, Morpa Kampüs ücretsiz üyelik var mı? Morpa Kampüs’e nasıl üye olunur?  Morpa Kampüs nedir? Hepsi haberimizde.

MORPA KAMPÜS NEDİR?

1980 yılında Türk ve dünya klasiklerini yayımlamak ve pazarlamak için Morpa kuruldu. 15 yıl boyunca klasikleri yayınlayan Morpa, 1995 yılında okul öncesi eğitime yönelik yayınlar ve materyal üretimi için faaliyete geçti. Morpa 1995’ten beri eğitim yayıncısıdır. 1998 yılında ilkokul öğrencilerine yönelik yardımcı kitap yayıncılığına da giren Morpa Kampüs, 9 yıl ilkokul ve okul öncesi için yardımcı kitaplar yayınladı. 2007’de yeni teknolojileri kullanarak eğitim alanını ve sınırını genişleten Morpa Kampüs, okul öncesi için Morpa Çocuk; ilkokul ve ortaokul için Morpa Kampüs platformları oluşturuldu ve ortaokul sektörüne giriş yaptılar.

Yayınevinin porfolyosunda 2000 yayın bulunmaktadır. Morpa, FATİH Projesi’nin içerik üreticisi firmalarındandır. Z-Kitaplar, eğitim uygulamaları, yazılımlar ve tabletler eğitim için öğrencilere sunulmuştur. YEĞİTEK ile yapılan protokol yoluyla MEB’e bağlı okullarda öğretmenler artık Morpa Kampüs’ün içeriklerinden yararlanabiliyorlar. Sadece okul döneminde değil, tatil dönemlerinde de eğitim hizmeti veriliyor. Morpa Kampüs bilgisayar ve telefon üzerinden kullanılabilir.

MORPA KAMPÜS ÜYE FİYATLARI NE KADAR?

Üyelik fiyatı öğretmen ve öğrenciler için değişiklik göstermektedir. Kurum yöneticisi, öğretmen ve öğrenci velileri için üyelik ücretsizdir. Üye olan öğrenciler 1 yıl boyunca üyeliğe sahip olabiliyor. Morpa üyelik fiyatı KDV dahil 288 TL'dir.


MORPA KAMPÜSE NASIL ÜYE OLUNUR, MORPA KAMPÜS ÜCRETSİZ ÜYELİK VAR MI?

Morpa Kampüs’ün kendi sitesinden üye ol’a basarak üye olabilirsiniz. Öğrenci, öğretmen, veli, sınıf üyeliği bulunuyor. Morpa Kampüs, 1 eğitim yılına göre üyelik satıyor. Uzun süreli satın almak için seçenekler de bulunuyor. Kampüs’ün tatil dönemleri için de sömestr ve yaz olmak üzere iki üyeliği de bulunuyor. Morpa Kampüs’e kredi kartı, kapıda ödeme ve havale yoluyla üye olunabiliyor. Morpa Kampüs Üyelik Kartı’na sahip olarak da üyeliğinizi başlatabilirsiniz. Morpa Kampüs’ün ücretsiz üyeliği bulunmuyor.

MORPA KAMPÜS ÜYE GİRİŞİ NASIL YAPILIR?

Morpa Kampüs’e üye olmak için önce üyeliğin tamamlanması gerekiyor. Ödeme yapıldıktan sonra sistemden faydalanıyor.  Morpa Kampüs’ün Morpa Kampüs giriş sayfasından kendi sitesinden üye girişi yapabilirsiniz. Öğretmenlerse EBA üzerinden üye olarak sistemden yararlanabilirler.  

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal