MİT'in Irak'ın Kuzeyi'nde Cehenneme Gönderdiği Kırmızı Kategorideki Hasan Adır HDP'li Vekilin Dayısı Çıktı!

Irak’ın kuzeyindeki Mahmur Kampı yakınlarında gerçekleştirdiği başarılı operasyonlarda kırmızı bültenle aranan PKK sözde Mahmur sorumlusu eli kanlı terörist Hasan Adır etkisiz hale getirilmişti. HDP Vekilin dayısı çıktı.

11.06.2021-16:26 - (Son Güncelleme: 12.06.2021-10:27)

Son dakika haberlerine göre, MİT'in Irak'ın kuzeyindeki Mahmur Kampı yakınlarında gerçekleştirdiği başarılı operasyonda kırmızı bültenle aranan PKK/KCK'nın sözde Mahmur sorumlusu Hasan Adır etkisiz hale getirildiği duyuruldu.

HOLLANDA PKK'LILARIN YUVASI OLMUŞTU

Türk Bakanlara karşı faşizan uygulamalar sergilemekte olan Hollanda'nın PKK ve DHKP-C'li eli kanlı teröristleri ülkesinde sakladığı ortaya çıktı. Adalet Bakanlığı verilerine göre Hollanda, eli kanlı terör örgütleri PKK ve DHKP-C'nin kaçmayı tercih ettiği Avrupa ülkeleri arasında ilk 3'te..

Son 10 senedir Hollanda'da 11 PKK, 5 de DHKP-C'li bebek katili teröristin yaşamlarını sürdürdüğü öğrenilmişti. Kırmızı bülten ile aranan 16 teröristten şu ana kadar sadece 1 PKK'lı iade edilmişti. Türkiye'ye iade edilmeyen eli kanlı alçak PKK'lılar arasında terör örgütünün bu ülkedeki sorumlusu Hasan Adır ile 15 vatandaşın ölümünden sorumlu olan Nedim Seven de bulunmaktaydı.

BÖYLE TUTUKLANMIŞTI

Hollanda Adalet Bakanlığının sözcüsü, 2010 senesinde PKK'nın sorumlularından Hasan Adır'ın tutuklandığına dair medya organlarında çıkan haberi doğrulamıştı.

Hollanda Adalet Sözcü, terörist Hasan Adır'ın 19 Ocak'ta Almanya'dan yanında iki kişi ile beraber Hollanda'ya giriş yaparken, ülkenin güneydoğusundaki bir sınır kontrolü sırasında tutuklandığını açıklanmıştı.

Türkiye'nin iade talebi ile tutuklanan terörist Hasan Adır'ın iadesine dair duruşmanın 18 Mart'ta Roermond kentinde yapılacağını ifade eden Bakanlık sözcüsü, nihai kararı Hollanda Adalet Bakanlığının vereceğini belirtmişti.

Eli kanlı terör örgütü sorumlularından kırmızı bültenle aranan Hasan Adır'ın Hollanda'da tutuklandığı ilk olarak, Hollanda medya organları tarafından açıklanmıştı.

TÜRKİYE'YE İADE EDİLMEMİŞTİ

Türkiye 2010 senesinde PKK'lı Hasan Adır'ın iadesi için talepte bulunmuş ve Roermond mahkemesi PKK'lı Hasan Adır'in Hollanda'dan Türkiye'ye iade edilmesini yasaklamıştı.

Roermond mahkemesi, verdiği kararda terörist elebeşının Almanya'da yargılandığı davadan Türkiye'de yeniden yargılanacak olması ve terörist Hasan Nadır'in Türkiye'de ki tutukluluk süresinde işkence görmesini gerekçe olarak götermişti.

Eli kanlı PKK'lı Hasan Adır, yanında iki kişi ile beraber 19 Ocak günü Venlo gümrük kapısında yapılan kontroller esnasında Almanya'dan Hollanda'da giriş yaparken yakalandığı tespit edilmişti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, örgütü PKK'nın sözde üst düzey yöneticisi ve Mahmur genel sorumlusu ''Doktor Hüseyin'' kod isimli Selman Bozkır'ın etkisiz hale getirildiğini bildirmişti.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN MAHMUR KAMPI AÇIKLAMASI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçen hafta katıldığı canlı yayında, eli kanlı terör örgütü PKK'nın Irak'taki önemli merkezlerinden biri olan Mahmura dair operasyon sinyali vermişti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Bu akşam ilk defa söyleyeceğim. Biz Mahmur meselesini de en az Kandil kadar önemsiyoruz. Çünkü Mahmur, Kandil'in adeta kuluçka yuvasıdır. BM temizlemediği takdirde bir BM üyesi olarak biz temizleriz'' diye konuşmuştu.,

Milli İstihbarat Teşkilatı'nın gerçekleştirmeye devam ettiği tarihi operasyonlar hız kesmeden sürüyor. İçeride ve dışarıda ülkeye olası saldırıları engellemek amacıyla canla başla çalışan MİT, eli kanlı, hain bir teröristi daha etkisiz hale getirdi.

MİT KIRMIZI BÜLTENLE ARANAN TERÖRİSTİ AVLADI 

MİT'in Irak’ın kuzeyindeki Mahmur Kampı yakınlarında gerçekleştirdiği nokta operasyonda, kırmızı bültenle aranan PKK/KCK'nın sözde Mahmur sorumlusu Hasan Adır cehenneme gönderildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir canlı yayında eli kanlı terör örgütü PKK’nın sözde üst düzey yöneticisi ve Mahmur genel sorumlusu ''Doktor Hüseyin'' kod isimli Selman Bozkır'ın etkisiz hale getirildiğini bildirmişti. 

HDP MİLLETVEKİLİ NURAN İMİR'İN DAYISI ÇIKTI

HDP Şırnak Milletvekili Nuran İmir'in dayısı olan eli kanlı KCK Mahmur Sorumlusu Hasan Adır, 2010 senesinde PKK Almanya sorumlusu olarak faaliyet göstermekteydi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal