Milli Futbolcumuz Berat Özdemir'den Norveç Maçı Açıklaması!

A Milli Futbol Takımımızın Dünya Kupası Grup Elemeleri'nde Norveç ile 1-1 berabere kaldığı karşılaşmanın ardından Berat Özdemir çarpıcı açıklamalarda bulundu.

09.10.2021-11:18 - (Son Güncelleme: 09.10.2021-11:18)

FIFA 2022 Dünya Kupası Grup Elemeleri G grubu karşılaşmasında Norveç ile İstanbul'da karşı karşıya gelen A Milli Takımımız sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.

BERAT ÖZDEMİR'DEN MAÇ SONU AÇIKLAMALAR

A Milli Futbol Takımımızın genç yıldızlarından Trabzonspor forması giyen Berat Özdemir, FIFA 2022 Dünya Kupası Grup Elemeleri'nde oynadığımız Norveç karşılaşmasında aldığımız 1-1'lik beraberliğin ardından düzenlenen basın toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Milli futbolcumuz Berat Özdemir, düzenlenen basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

YILLARDIR HAYALİNİ KURDUĞUM FORMAYA KAVUŞTUM

Önümüzdeki üç maçı kazanıp rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Yıllardır hayalini kurduğum formayı buldum. Burada bulundukça daha iyi olacağım. Hakan ve Ozan ağabey ile ilk defa aynı forma altında mücadele etme şansı buldum. Birlikte zaman geçirdikçe iletişimimiz daha iyi olacaktır.

HOCAMIZ BİZE BİR ÖZ GÜVEN SAĞLIYOR

Galip de gelebilirdik, Norveç’i de tebrik ediyorum, çok güzel bir performans sergilediler. Hocamızın bize sağladığı çok iyi bir öz güven var. Galip de gelebilirdik ama 1 puan çıkardık. Norveç, Hollanda ile oynayacak. Önümüzdeki üç maçı kazanıp rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz.

HATALARIMIZDAN DERS ÇIKARMALIYIZ

Bizimle iletişimi çok iyi. Biz de onun istediklerini sahaya yansıttığımız sürece galibiyetler kaçınılmaz olacaktır. Biraz daha hızlı davranabilseydik, orta açtırmasaydık gol yemezdik. Hatalar olmasa goller olmaz, umarım biz de hatalarımızdan dersler çıkarırız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal