'Millet Aç' Naraları Atan Kemal Kılçdaroğlu'nun Özel Jetli KKTC Ziyareti

Her konuşmasında vatandaşın aç olduğunu dair iddialar savuran CHP'li Kemal Kılıçdaroğlu'nun özel jetle KKTC ziyareti tepki topladı.

11.06.2021-10:43 - (Son Güncelleme: 11.06.2021-11:33) 'Millet Aç' Naraları Atan Kemal Kılçdaroğlu'nun Özel Jetli KKTC Ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne (KKTC) özel jetiyle gitti.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, KKTC'nin bağımsız bir devlet olarak kabul edilmesinin "en büyük arzuları" olduğunu dile getirdi. Lefkoşa'ya özel jetiyle giden Kemal Kılıçdaroğlu, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile görüşme gerçekleştirdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde görüşmeler gerçekleştirdi.

Kemal Kılıçdaroğlu, başta Lefkoşa'da Doktor Fazıl Küçük ile merhum Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş’ın anıt mezarlarına gitti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun KKTC'ye her konuşmasında 'millet aç' gibi ifadelerle algı çalışması yaparken kendi lüksünden ödün vermemesi ise sosyal medya kullanıcılarının tepkileri topladı.

Tutarsız söylemleri ve davranışlarıyla adından sık sık söz ettiren Kılıçdaroğlu'na sosyal medya kullanıcıları ''bu nasıl iki yüzlülük'' gibi ifadelerle tepki gösterdi. Sadece hükümeti eleştirip vatandaşın refah seviyesini yükseltmek için hiçbir projeye imza atmayan CHP, seçimlerde belediyelerini kazandığı şehirlerin insanlarını da çalışmamazlıkları ile hüsrana uğrattı.

Bir vatandaş sosyal medya (twitter) hesabı üzerinden CHP Genel Başkanı'nın Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne özel jetiyle gittiğini gösteren fotoğrafı şu notu düşerek paylaştı:

''Millet aç diye duyar kasan Yurt içi gezileri Özel Jet’le yapan Kılıçdaroğlu değil mi bu ? 

Bu nasıl iki yüzlülük''


'Millet Aç' Naraları Atan Kemal Kılçdaroğlu'nun KKTC Ziyareti

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal